7000 TL monitör dahil PC toplama

Yuşa Anar

Kilopat
Arkadaşlar, oyun odaklı bir bilgisayar alacak arkadaşım. Oyun olarak, CS GO, GTA 5, Just Cause 3, PUGB gibi oyunlar oynayacak. Bu oyunları ve yeni çıkan bir oyunu en yüksek ayarlarda oynayabileceği bir oyuncu bilgisayar toplayabilir misiniz? Sizden birkaç isteğim olacak bunlar;

144 1ms Monitör ve Vatan veya İtopya'dan olsun, gidip alacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraftaki sistem al ve Vatan Bilgisayar'a gidip bu monitörü al.

Monitör: VIEWSONİC 24" XG2401 144HZ PROFESYONEL GAMING MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
Ayrıca monitör olarak bu 4 tanesinden istediğini alabilirsin. Hepsi Vatan'dan seçilmiştir.

AOC: AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Asus: ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar

Viewsonic: VIEWSONİC 24" XG2401 144HZ PROFESYONEL GAMING MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

BenQ: BenQ 24" XL2411 Zowie Gaming Led Monitör - Vatan Bilgisayar

Şimdi kafan karışacak hangisi daha iyi diye sana şöyle söyleyeyim, AOC diğerlerinden daha iyi nasıl iyi dersen içinden DisplayPort ve HDMI kablo çıkıyor ama diğerlerinden çıkmıyor. Ayrıca fiyat olarak en ucuzu BenQ, en pahalısı ise şuan Asus. İstediğini alabilirsin ama ben Birazcık tasarım olarak da Viewsonic tercih ederdim hem o modeli çok satmışlar biraz önce Vatan Bilgisayar Buyaka AVM mağazası ile görüşüp sordum. Bu 4 tanesini tavsiye ettiler.

Dilersen kendine sonradan da DisplayPort kablosu alabilirsin, 144Hz değerini elde etmek için DisplayPort şart. Yaklaşık 30 TL civarına alırsın, ayrıca Vatan Bilgisayar'da stoklarda kalmadığını belirteyim kablonun.

Dosya Ekleri

• Sistem.png
    Sistem.png
    78,1 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
1 yıl önce GTX1080'li sistem toplamıştım. Şimdi 1060 zor sığdırılıyor. Yukarıdaki arkadaşın önerdiği sistem gayet güzel bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı