Yazdığım RAM'ler sanırım tükenmiş hiçbir sitede yok, yeni RAM'lere bakacağım. Monitör hakkında hiçbir yorum bulamadım ama IPS panel ve güzel görünüyor. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar sistemi yakın zamanda satın alacağım düzgün olsun istiyorum bi el atarsanız sevinirim
Toplam: 6800TL yapıyor senin topladığın sistemde Ekran Kartı düşük kalmış. Vatan Bilgisayar'da çok iyi indirim var şuan kaçırma derim çok iyi fiyata güzel sistemler toplanabiliyor. Bütçeni arttırabiliyorsan AMD R5 3600 al.
ram 16 gb olsun istiyorum bide o monitör tn panel internette tn panellerin renk kalitesinin düşük olduğu söyleniyor ekran kartı ve kasa güzel rtx 2060 düşünüyordum ama bütçeyi aşar biraz
pardon ramlerden 2 adet demişsin. peki bu ramler kit halinde olmadığı için sıkıntınolmaz mı?
Yazdığım RAM'ler sanırım tükenmiş hiçbir sitede yok, yeni RAM'lere bakacağım. Monitör hakkında hiçbir yorum bulamadım ama IPS panel ve güzel görünüyor. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar sistemi yakın zamanda satın alacağım düzgün olsun istiyorum bi el atarsanız sevinirim
COOLER MASTER MASTERBOX MB501L 600W CARBON DİZAYN 1x120mm LED FAN MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.
Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-C-MHD ITOPYA'da.
rx5700 ler rtx2060a göre daha yüksek fiyatlı duruyor msi rtx 2060 ventus modeli daha uygun gibi. Bütçeyi biraz sıkmam lazım arkadaşlar nerden kısarsam kardır. Bu arada atılan monitörlerden viewsonic monitör çok iyi duruyor ama tn panele sahip olması sorun değil mi? monitörle ilgili sadece bu sorun kaldı kafamda yoksa viewsonicte karar kıldım