RX 5600XT'e çok fazla bakıyordum fakat AMD ekran kartlarında normalden fazla yazılım hatası vb. gördükten sonra RTX 2060 düşünmeye başladım. 7000 TL bütçem (monitör dahil) var, üzerine pek çıkamam. Düşündüğüm sistem şu:
5600XT kullanıyorum. En ufak bir problem yok. Eski sürümlerinde bazı kişiler problem yaşadım diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Yeni sürümde hiçbir problem yok. Özellikle kullandığım modelin soğutması muazzam. Max 55 dereceyi gördüm. Gönül rahatlığı ile öneriyorum.
5600XT kullanıyorum. En ufak bir problem yok. Eski sürümlerinde bazı kişiler problem yaşadım diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Yeni sürümde hiçbir problem yok. Özellikle kullandığım modelin soğutması muazzam. Max 55 dereceyi gördüm. Gönül rahatlığı ile öneriyorum.
RX 5600XT alacak olursam Sapphire Pulse modelini alırım. 3200 TL o karta vermek yerine RTX 2060 alırım hem bir tık daha performanslı hem Nvidia. Sorun yaşamayan birçok insan var fakat sorun yaşayan da bir o kadar var. Eğer RX 5600XT ile alakalı biraz daha olumlu yorum gelirse RX 5600XT alabilirim gelmezse RTX 2060 alacağım.
İleride yükseltmeyi düşünüyorsanız mantıklı ama bunun yerine ekran kartından kısıp daha sonra onu yükseltmeyi de düşünebilirsiniz çünkü 75 Hz monitör ile neredeyse hiçbir oyunda RTX 2060'ın performansını tam olarak kullanamamış olacaksınız. Seçim sizin.
İleride yükseltmeyi düşünüyorsanız mantıklı ama bunun yerine ekran kartından kısıp daha sonra onu yükseltmeyi de düşünebilirsiniz çünkü 75 Hz monitör ile neredeyse hiçbir oyunda RTX 2060'ın performansını tam olarak kullanamamış olacaksınız. Seçim sizin.
Hocam ileride yükseltme işi de çok zor olacak. 75hz monitör alsam, yetersiz kalsa, babama diyeceğim monitör istediğimi felan o da diyecek ki senin zaten monitörün var. Ki haklı da olur. Ondan dolayı sistemden kısıp monitöre para mı ayırsam diye düşünmeye başladım.
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER GAMING X-H310-A PRO-WD 500GB SSD-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23.6" 24GL650-B TN 1 Ms Full HD HDMIX2 DP 144HZ FreeSync™ Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da