Arkadaşlar hemşire olarak görev yapmaktayım, bu zor zamanlarda kendimi çok bunalmış ve stresli hissediyorum. Biraz kafa dagıtmak için oyun oynamak ve sistem toplamaya karar verdim. Yardımcı olma şansınız var mıdır? RDR2'yi çok begendim, oynamak istiyorum, sistem onu kaldırabilecek güçte olursa sevinirim.
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Pc toplama sihirbazı, en uygun fiyatlarla hızlıca ve yüksek uyumlulukta bilgisayar toplamanıza olanak verir. Bilgisayar toplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.
merhabalar size şöyle bi öneri yapmak isterim rdr2 80 gb civarı bi oyun siz galiba 5 10 tane oyun oynarsınız böyle yeni oyunlar ağır 1tb hdd alın yoksa yer yetmeye bilir 100 gb zaten windows bide galiba arkadaş biraz bilgisiz işlemciniz çok ısıncaktır çünkü stock soğutucu Amd Ryzen 5 3600 da çok kötü yapılmış