240Hz olmak zorunda değil AOC 240Hz modelleri beğenildiği için bakıyordum onlara. Şu an indirim kovalayacağım yakın zamanda indirim olmazsa G2412 veya G24F-2 alırım diye düşünüyorum. İkisi de üzmez performans olarak yüksek ihtimal.
BenQ'nun IPS monitörlerine pek yönelmiyoruz. Renk formatları bize ters geliyor ve gereksiz pahalı.
Ayrıca G2412 yerine G2422 bulursan o da güzel olur.
Fav listene şunları da ekle; HP Omen25i, Lenovo R25i30, AOC SPU ve SP olanını.
BenQ'nun IPS monitörlerine pek yönelmiyoruz. Renk formatları bize ters geliyor ve gereksiz pahalı.
Fav listene şunları da ekle; HP Omen25i, Lenovo R25i30, AOC spu ve sp olanını.
Hocam şu monitör hakkında düşünceniz neler? Üstüne 1 kuruş daha koyulamayacaksa alınır mı sizce? LG marka monitörlerin en azından 2-3 yıl götürebilecek kadar kaliteli panel yaptığını duymuştum.
Hocam şu monitör hakkında düşünceniz neler? Üstüne 1 kuruş daha koyulamayacaksa alınır mı sizce? LG marka monitörlerin en azından 2-3 yıl götürebilecek kadar kaliteli panel yaptığını duymuştum.
Bu baktığın monitörü IPS panel alamayanlara öneriyordum. Çok düşük bütçesi olanlar için iş gören bir monitör. Fakat satıcıyı tanımıyorum ve diğer sitelerde 4K gözüküyor fiyatı. TN panele 4K vermem açıkçası.
Bu baktığın monitörü IPS panel alamayanlara öneriyordum. Çok düşük bütçesi olanlar için iş gören bir monitör. Fakat satıcıyı tanımıyorum ve diğer sitelerde 4K gözüküyor fiyatı. TN panele 4K vermem açıkçası.
Fav listene şunları da ekle; HP Omen25i, Lenovo R25i30, AOC spu ve sp olanını.
Dün gece daha da zamlanmadan fiyatlar EX240 aldım. Baktığım birkaç incelemeye göre üzmeyeceğini düşünüyorum. Monitör gelip biraz kullandıktan sonra düşüncelerimi yazarım. Fiyat olarak sitedeki benzer monitörlerle aynı fiyata(7000) denk geldi.
Monitör bugün 13.30 gibi elime ulaştı. Kurup ölü pixel testlerini vs. yaptım.
İlk görüşlerim:
-Önceki monitörüm 75Hz olduğu için daha akıcı geldi ex240. ama çoğu yerde anlatılan kadar bir fark hissetmedim.
-Menüsü detaylı ve ayar değiştirmesi kolay. FPS, RPG gibi hazır profiller var ama ben bir videoda gördüğüm Custom ayarları yaptım.
-Telefonlardaki gibi ışık sensörü var ama olmasa da olurmuş. Hem parlaklığı kısıp açması çok uzun sürüyor hem de ayarı açınca birçok ayarı kilitliyor.
-Ayakları düşündüğümden çok yer kapladı, masamın yarısını kullanamıyorum artık. Ancak asansör ve sağa-sola döndürme özellikleri güzel.
Fiyatını hak eder mi bilemiyorum ama beni memnun etti.