7000 TL monitör önerisi

hardb0yy

Hectopat
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller, bir arkadaşa yeni bir bilgisayar aldık.

4060 Ti ekran kartı.
i5 14400 işlemci.
MSI Pro H610M-E anakart.

Bu bilgisayar için, maximum 7000 TL olacak şekilde 27 inç mümkünse IPS panel monitör öneriniz var mıdır?

2K için
1080p ama 240hz.

Ama bütçeyi aşıyoruz sanırım. 7K ya kadar ekstra değişen birşey yok monitörlerde. O yüzden arkadaşın 165hz 1080p monitör alsa daha iyi gibi. 4K gibi bir piyasaları var.

Şöyle.

VA Panelde ghosting sorunu çokça öne gelen bir problem. Aynı IPS ekranda ışık sızması olması gibi.
Ben olsam IPS Tercih ederdim. Bu iki monitör arasında ise ben AOC'u kullandım kesinlikle tavsiye ederim fakat AOC Adaptive Sync desteklerken, Lenovo G-Sync desteğini veriyor. Ben de Adaptive Sync kullanıyorum bir sorun yaşamadım şu anda sizin için sorunsa bunu göz önünde bulundurun.
Lenovo aynı zamanda Tam pivot özelliği sunmuyor. Hareket kabiliyeti benim için önemli bir özellik. İki monitör arasında da ben olsam AOC tercih ederdim. Lenovo'da HDR olması bence sizi aldatmasın bu fiyatlarda olan HDR özelliklerinin çok tatmin edici olduğunu söyleyemem.

Tamam hocam aoc araştırdım biraz sorun yaşayan çok olmuş gibi o yüzden onu almayacağız gibi duruyor. Başka öneriniz varsa dinleyebilirim.

Tamam hocam aoc araştırdım biraz sorun yaşayan çok olmuş gibi o yüzden onu almayacağız gibi duruyor. Başka öneriniz varsa dinleyebilirim.
Tercih sizin fakat başka bir markaya da bakarken ölü piksel, ghosting, ışık sızması muhabbetinden dolayı gelen yorumları çok dikkate almamanızı öneririm. Hemen hemen her marka modelde olabilecek problemler bunlar. Amazondan alırsanız böyle bir sorun yaşadığınızda iade süreciniz çok daha kolay olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı