Hocam bu markayı çok gördüm fakat kaliteli mıdır?AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kalitelidir. Bu fiyat bandındaki ASUS monitörler alınmaz. Lenovo'nun da fiyatı çok pahalı asla değmez vereceğiniz paraya. Ayrıca attığım AOC modeli sizin düşündüğünüz diğer modellerden daha iyi bir panel ve renk gamutu kalitesine sahip.Hocam bu markayı çok gördüm fakat kaliteli mıdır?
Lenovo Asus falan bakıyorum
Lenovo R25i-30 bakıyorum nasıldır.
Veya ASUS.
Viewsonic nasıldırKalitelidir. Bu fiyat bandındaki ASUS monitörler alınmaz. Lenovo'nun da fiyatı çok pahalı asla değmez vereceğiniz paraya. Ayrıca attığım AOC modeli sizin düşündüğünüz diğer modellerden daha iyi bir panel ve renk gamutu kalitesine sahip.
Hocam bence daha düşünmenize gerek yok. Viewsonic'in muadilleri aynı fiyata daha iyi monitörler yaptığı için Viewsonic tercih etmem. Bu fiyat bandındaki en iyi 1080p monitör üstteki attığımdır.Viewsonic nasıldır
Hangi modeli? Muhtemelen 25G3ZM daha iyidir.Viewsonic nasıldır
Hocam kaç kere söylemek lazım bu fiyattaki ASUS monitörler alınmaz diye?Bu nasıldırASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam kaç kere söylemek lazım bu fiyattaki ASUS monitörler alınmaz diye?
Bu fiyat bandındaki en iyi monitör üstteki attığım AOC monitördür.
Ayrıca konudan bağımsız 1080P'de 27 inç monitör alınmaz.
Hocam kaç kere söylemek lazım bu fiyattaki ASUS monitörler alınmaz diye?
Bu fiyat bandındaki en iyi monitör üstteki attığım AOC monitördür.
Ayrıca konudan bağımsız 1080P'de 27 inç monitör alınmaz.