canplys

Centipat
Arkadaşlar merhaba 7000 TL'ye monitörlü güzel bir sistem toplamayı planlıyorum. Daha önce hiç tecrübe etmedim. Yardım edebilecek var mı? “PCH F Class 1.0 [PC Hocası] | R5 1600 RX 590 8G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com “ biraz güncellemeyle birlikte Ryzen 5 3600 “MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com “Cougar MX350 Mesh CGR-5NM2B-MESHC 700W 80+ PSU USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com “Msi Optix G24C4 23.6” 1ms FreeSync Anti-Flicker 144Hz VA LED Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bunlar ile yükseltmeyi planlıyorum, sitede bunları seçince güncel fiyat 7.100, 19 TL oluyor. Şimdiden yardımı dokunan herkese teşekkür ederim.

İşlemciyle ekran kartı dandik. Curved monitör gereksiz. Ram yetersiz. İşlemci en azından 3600 olmalı. Ekran kartı da 1660 super veya Rtx 2060. Vatan Computer bakın. Yardımcı olurum hazır sistemlerde ve monitörde.

İşlemciyle ekran kartı dandik. Curved monitör gereksiz. RAM yetersiz. İşlemci en azından 3600 olmalı. Ekran kartı da 1660 Super veya RTX 2060. Vatan Computer bakın. Yardımcı olurum hazır sistemlerde ve monitörde.

Dandik, gereksiz vb kelimeler yerine açıklasan daha iyi olur. 1600 12nm düşük bütçede alınabilecek en güzel F/P ürünlerden. Curved monitör neden gereksiz olsun oyunun içine daha fazla çekiyor belki Curved monitörü deneyimlemek istiyor. RAM yetersiz gelirse sonradan ekleyebilir. Neden en az 3600 olmalı onu da anlamadım, yayın açacağım render yapacağım vb bir şey de belirtmemiş.

Arkadaşlar merhaba 7000 TL'ye monitörlü güzel bir sistem toplamayı planlıyorum. Daha önce hiç tecrübe etmedim. Yardım edebilecek var mı? “PCH F Class 1.0 [PC Hocası] | R5 1600 RX 590 8G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com “ biraz güncellemeyle birlikte Ryzen 5 3600 “MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com “Cougar MX350 Mesh CGR-5NM2B-MESHC 700W 80+ PSU USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com “Msi Optix G24C4 23.6” 1ms FreeSync Anti-Flicker 144Hz VA LED Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bunlar ile yükseltmeyi planlıyorum, sitede bunları seçince güncel fiyat 7.100, 19 TL oluyor. Şimdiden yardımı dokunan herkese teşekkür ederim.

Arkadaş güzel bir sistem yapmış bunu düşünebilirsin, bence RAM birazcık yükseltilebilir. Kalan paranla da monitör bakarsın. RX590 fatboydan şikayetçi olan çok kişi vardı alırsan sıkıntı çekersin diyemem ama bence uzak durmak lazım. Eğer attığım linkdeki sistemide almak istersen XFX'in thic ll modellerinde fazla ısınma sorunu olduğu thic lll'de çözüldüğünü okumuştum.

Son düzenleme:
RX590 fatboydan şikayetçi olan çok kişi vardı alırsan sıkıntı çekersin diyemem
Alırsa %99 ihtimalle sıkıntı çekeceğini düşünüyorum. "XFX RX 590 Isınıyor" başlıklı konu açacak ve kartın 85 derece olduğunu söyleyecektir. Buna karşılıkta "sorunlu" ve "dandik" model kullanırsan tabi ısınır olacak bazı kesim tarafından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı