7000 TL monitör tavsiyesi

Şunu öneririm:
Renkler konusunda önerilen VG27AQ'den daha iyi ancak daha az parlaklık sunuyor. Karanlık ortamlarda kullanacaksan bunu almanı tavsiye ederim.

Aydınlık ortamlarda kullanacaksan daha yüksek parlaklık seviyelerine ulaşabilen panele sahip alternatifi:

2K önerilerim bunlar amma velakin laptobunuzun performansı 2K çözünürlüğe pek müsait olmayacaktır. O yüzden 1080p alternatiflerimi de sunayım.

27 inç:

24 inç:

2 monitörün de görüntü kaliteleri benzer. Tek fark büyüklükleri diyebiliriz.
27 inch veya 32 inch monitör için 1080p'de sorun yaşar mıyım? Bir yerlerde piksellenme olabilir diye bir şey okumuştum sanki.
Yaşayabilirsin ancak bu, sadece büyüklüğe bağlı bir şey değil. Pikselleşme olayında panel kalitesi, arka aydınlatma teknolojisi, piksel dizilimi gibi çeşitli faktörler dahil oluyor. İnsanlar sadece PPI değerine bakarak karar veriyor ama yanlış.
Ayrıca 50 inç 1080p televizyon kullananlar da var halbuki monitör panelleri daha kaliteli oluyor.

Sonuç olarak, önerdiğim 27 inç 1080p monitörü alırsanız dibine girilmediği sürece pikselleşme olmayacaktır.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. 27 inch 1080p bir monitör tercih etmeye karar verdim. Son olarak bu alttaki cihazları da inceleyip bir tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.

1- Asus Tuf Gaming VG27VQ 27''
2- Asus Tuf Gaming VG279Q1A 27''
3- Asus Tuf Gaming VG279Q1R 27''

Bunun fiyatı 5600'dü ne ara bu kadar arttı? Alınmaz bu.

Odyssey g7 kullanıyordum panelleri çok dandik üstten açılıyor zamanla, tavsiye etmem.

3'ü de pek önerebileceğim modeller değil hocam. Önerdiğim Lenovo Y27-30 modelinde ısrarcıyım hala.

Bunun fiyatı 5600'dü ne ara bu kadar arttı? Alınmaz bu.
Fiyatı artmaasına rağmen daha iyi bir öneri yok. AOC 24G2SPU önermek isterdim ama stokta yok. Alınmaz demek için daha iyi önerileriniz olması lazım. HP Omen 25i var sadece ama onun da DeltaE değeri önerdiğim AOC 24G2ZU'dan düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…