7000 TL mouse önerisi

Bütçe
7000
Hocam Beast X serisinde clawa uygun hangisi acaba veya claw için uygun bir seri mi genel olarak hoşuma gidiyor Beast X ama değilse Strider alacağım.

Uygun hocam kullanilabilir. Ama Scyrox V8'in shape'ini daha cok seviyorsaniz claw icin Strider oneririm.
Screenshot_20250630_162046_Chrome.jpg Screenshot_20250630_162016_Chrome.jpg Screenshot_20250630_162036_Chrome.jpg

Uygun hocam kullanilabilir. Ama Scyrox V8'in Shape'ini daha cok seviyorsaniz claw icin Strider oneririm.
Eki Görüntüle 2524269Eki Görüntüle 2524270Eki Görüntüle 2524271

Hocam ban yemiştim anca yazabiliyorum v8'den önce palm fareyi claw tutuyordum ona rağmen elime iyi geliyordu yani çok çabuk alışabiliyorum farklı ekipmanlara özellik bakımından striden mı Beast X mi almak mantıklı kararsız kaldım Strider alırsam muhtelemen hiç yabancılık çekmeyeceğim ancak özellik bakımından da Strider mı daha iyi olur?

Hocam ban yemiştim anca yazabiliyorum v8'den önce palm fareyi claw tutuyordum ona rağmen elime iyi geliyordu yani çok çabuk alışabiliyorum farklı ekipmanlara özellik bakımından striden mı Beast X mi almak mantıklı kararsız kaldım Strider alırsam muhtelemen hiç yabancılık çekmeyeceğim ancak özellik bakımından da Strider mı daha iyi olur?

Ozellik olarak ikiside tamamen ayni sadece shape ve agirlik farki var. Beast X'i de cok rahat sekilde claw tutarsin. Hangisini begendiysen onu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı