7000 TL notebook tavsiyesi

Bütçe
7000 TL

KODamacana

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım kız arkadaşına bilgisayar almak istiyor. Kız inşaat mühendisliğinin bir alt dalında okuyor ufak tefek çizimler vs yapacak. Hazır kasım indirimleri varken Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerden bilgisayar araştırmasına girdim, 3 adet bilgisayar buldum. Bu bilgisayarlardan birisi olmak zorunda değil istediğim belli başlı kriterler mevcut.

-Kız kullanacağı için Monster notebook tarzı kaba bir bilgisayar istemiyorum hem bu bilgisayarların şarjları çabuk tükeniyor hem de çok ağırlar.

-Şarjının çabuk bitmemesi sanırım etkili bir faktör olacaktır sonuçta bu bilgisayar oyun oynatmayacak, 3D render almayacak sadece 2D çizimler yapılacak ve derslere girilecek film izlenecek.

-Bir çok arkadaşım bütçenin fazla olduğunu düşünebilir ancak arkadaşım i5'in altında bir işlemci istemediği için ortalama fiyat skalası bu şekilde oluyor.

Belirteceğim kriterler bu kadar eğer bildiğiniz aklınıza yatan bilgisayarlar varsa belirmenizden dolayı müteşekkirim.

Bulduğum 3 model:

Bence Lenovo Ideapad alınır bu üçü arasında ben bayağı beğendim.

Teşekkürler.

Neden bu ürünü söylediniz ki stokta yok zaten ve ekran boy oranı çok düşük.

Lenovo alınır.

Yorumlarında baktım şarjı hızlı bitiyor vs yazıyordu ama emin olamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı