KODamacana
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım kız arkadaşına bilgisayar almak istiyor. Kız inşaat mühendisliğinin bir alt dalında okuyor ufak tefek çizimler vs yapacak. Hazır kasım indirimleri varken Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerden bilgisayar araştırmasına girdim, 3 adet bilgisayar buldum. Bu bilgisayarlardan birisi olmak zorunda değil istediğim belli başlı kriterler mevcut.
-Kız kullanacağı için Monster notebook tarzı kaba bir bilgisayar istemiyorum hem bu bilgisayarların şarjları çabuk tükeniyor hem de çok ağırlar.
-Şarjının çabuk bitmemesi sanırım etkili bir faktör olacaktır sonuçta bu bilgisayar oyun oynatmayacak, 3D render almayacak sadece 2D çizimler yapılacak ve derslere girilecek film izlenecek.
-Bir çok arkadaşım bütçenin fazla olduğunu düşünebilir ancak arkadaşım i5'in altında bir işlemci istemediği için ortalama fiyat skalası bu şekilde oluyor.
Belirteceğim kriterler bu kadar eğer bildiğiniz aklınıza yatan bilgisayarlar varsa belirmenizden dolayı müteşekkirim.
Bulduğum 3 model:
www.hepsiburada.com
www.trendyol.com
-Kız kullanacağı için Monster notebook tarzı kaba bir bilgisayar istemiyorum hem bu bilgisayarların şarjları çabuk tükeniyor hem de çok ağırlar.
-Şarjının çabuk bitmemesi sanırım etkili bir faktör olacaktır sonuçta bu bilgisayar oyun oynatmayacak, 3D render almayacak sadece 2D çizimler yapılacak ve derslere girilecek film izlenecek.
-Bir çok arkadaşım bütçenin fazla olduğunu düşünebilir ancak arkadaşım i5'in altında bir işlemci istemediği için ortalama fiyat skalası bu şekilde oluyor.
Belirteceğim kriterler bu kadar eğer bildiğiniz aklınıza yatan bilgisayarlar varsa belirmenizden dolayı müteşekkirim.
Bulduğum 3 model:
Lenovo IdeaPad S145-15API AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Fiyatı
Lenovo IdeaPad S145-15API AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Huawei Matebook D15 AMD Ryzen 5 3500U 15.6
Huawei Matebook D 15 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.