SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 18 Şubat 2021 #11 Wiera dedi: - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com Genişletmek için tıkla... Troll müsün?
Wiera dedi: - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com Genişletmek için tıkla... Troll müsün?
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Şubat 2021 #12 341346 dedi: Yanıtlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Öne çıkar butonuna basarsanız daha fazla insan görebilir.
341346 dedi: Yanıtlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Öne çıkar butonuna basarsanız daha fazla insan görebilir.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Şubat 2021 #13 Wiera dedi: Monitör: - Google Shopping www.google.com Kasa: - Google Shopping www.google.com Mouse: - Google Shopping www.google.com Klavye: - Google Shopping www.google.com Mouse pad: - Google Shopping www.google.com Bu da sondu bunları gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ne oldu neye kızdın paraya mı? Genişletmek için tıkla... Banlayın şu arkadaşı sınırsız olursa forumun selameti açısından mükemmel olur. Wiera dedi: Monitör: - Google Shopping www.google.com Kasa: - Google Shopping www.google.com Mouse: - Google Shopping www.google.com Klavye: - Google Shopping www.google.com Mouse pad: - Google Shopping www.google.com Buda sondu bunları gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ne oldu neye kızdın paraya mı? Genişletmek için tıkla... i7 mOruq 16 cİgolaYT rEm vAR oHA!
Wiera dedi: Monitör: - Google Shopping www.google.com Kasa: - Google Shopping www.google.com Mouse: - Google Shopping www.google.com Klavye: - Google Shopping www.google.com Mouse pad: - Google Shopping www.google.com Bu da sondu bunları gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ne oldu neye kızdın paraya mı? Genişletmek için tıkla... Banlayın şu arkadaşı sınırsız olursa forumun selameti açısından mükemmel olur. Wiera dedi: Monitör: - Google Shopping www.google.com Kasa: - Google Shopping www.google.com Mouse: - Google Shopping www.google.com Klavye: - Google Shopping www.google.com Mouse pad: - Google Shopping www.google.com Buda sondu bunları gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ne oldu neye kızdın paraya mı? Genişletmek için tıkla... i7 mOruq 16 cİgolaYT rEm vAR oHA!
Cepko Haykin Centipat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 Yer Amfi sesini fullediği için komşu polis çağırıyor Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BraZZers StuDio Baş Prodüktörü 19 Şubat 2021 #14 Forumun önüne gelen sistemi konulara yazanlardan uzak bir yer olduğunu sanıyordum .
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Şubat 2021 #15 Cepko Haykin dedi: sanıyordum Genişletmek için tıkla... Maalesef.
FakirHouseKalite Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 25 Yer ANGARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #16 Cahildim dünyanıııın rengine kandım
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Şubat 2021 #17 FakirHouseKalite dedi: Cahildim dünyanıııın rengine kandım Genişletmek için tıkla... Hayale aldandım boşuna yandım...
FakirHouseKalite dedi: Cahildim dünyanıııın rengine kandım Genişletmek için tıkla... Hayale aldandım boşuna yandım...
FakirHouseKalite Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 25 Yer ANGARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #18 Wiera dedi: - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com Genişletmek için tıkla... bence i5 10. nesil ve gtx 1660s li bir bilgisayar toplanılabilir ama monitör işini hallede bilirmisin bilmiyorum ama bu aralar şu monitör indirimde eğer ek bir para koyarsanız bunu almanızı öneririm https://www.hepsiburada.com/acer-ni...yXlkccB7csYwTYSTwkl1Kcy0EX_i4Qr4aAvIEEALw_wcB
Wiera dedi: - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com - Google Shopping www.google.com Genişletmek için tıkla... bence i5 10. nesil ve gtx 1660s li bir bilgisayar toplanılabilir ama monitör işini hallede bilirmisin bilmiyorum ama bu aralar şu monitör indirimde eğer ek bir para koyarsanız bunu almanızı öneririm https://www.hepsiburada.com/acer-ni...yXlkccB7csYwTYSTwkl1Kcy0EX_i4Qr4aAvIEEALw_wcB
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Şubat 2021 #19 FakirHouseKalite dedi: Bence i5 10. nesil ve GTX 1660S'li bir bilgisayar toplanılabilir ama monitör işini halledebilir misin bilmiyorum ama bu aralar şu monitör indirimde eğer ek bir para koyarsanız bunu almanızı öneririm https://www.hepsiburada.com/acer-ni...yXlkccB7csYwTYSTwkl1Kcy0EX_i4Qr4aAvIEEALw_wcB Genişletmek için tıkla... AAA hocam Turbox varken bu ne?
FakirHouseKalite dedi: Bence i5 10. nesil ve GTX 1660S'li bir bilgisayar toplanılabilir ama monitör işini halledebilir misin bilmiyorum ama bu aralar şu monitör indirimde eğer ek bir para koyarsanız bunu almanızı öneririm https://www.hepsiburada.com/acer-ni...yXlkccB7csYwTYSTwkl1Kcy0EX_i4Qr4aAvIEEALw_wcB Genişletmek için tıkla... AAA hocam Turbox varken bu ne?
The power of GT1030 Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 378 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #20 Wiera dedi: Monitör: - Google Shopping www.google.com Kasa: - Google Shopping www.google.com Mouse: - Google Shopping www.google.com Klavye: - Google Shopping www.google.com Mouse pad: - Google Shopping www.google.com Buda sondu bunları gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ne oldu neye kızdın paraya mı? Genişletmek için tıkla... Güldüm
Wiera dedi: Monitör: - Google Shopping www.google.com Kasa: - Google Shopping www.google.com Mouse: - Google Shopping www.google.com Klavye: - Google Shopping www.google.com Mouse pad: - Google Shopping www.google.com Buda sondu bunları gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ne oldu neye kızdın paraya mı? Genişletmek için tıkla... Güldüm