Vallahi PC toplama konusunda hiçbir bilgim yok elimde iyi kötü klavye, mouse ve 60 Hz monitörüm var sadece kasa lazım.
2. el aramaya çalıştım istediğim türden kasalar buldum lakin ya çok kullanılmış ya da internet Cafe bilgisayarları falan var.
Bu konuları danışacağım kimse de olmadığı için son çare buraya geldim.
Bu fiyata toplanacak en iyi kasa önerilerinizi bekliyorum.
Ekstra olarak indirimde bekliyebilirim aciliyetim yok.
Hocam anakart alternatifi:3500.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
1500.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
553.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
500.RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
579.Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.099,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
600.FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
450.MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1019855491
MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Toplam= 7.5k gibi bir fiyata alınır.
Farklı işlemci ve anakart alınabilir.
Boş verin 2.el sistemi rx serisini aklıma gelmediVallahi PC toplama konusunda hiçbir bilgim yok elimde iyi kötü klavye, mouse ve 60 Hz monitörüm var sadece kasa lazım.
2. el aramaya çalıştım istediğim türden kasalar buldum lakin ya çok kullanılmış ya da internet Cafe bilgisayarları falan var.
Ekstra olarak indirimde bekliyebilirim aciliyetim yok
Güzel sistem.7972 TL. Yaklaşık 7900 TL'ye en iyi performansı oyunlarda veren sistemi toplamaya çalıştım. Bütçeniz biraz daha artarsa göz atabilirsiniz bu topladığım sisteme. Bütçe artırma imkanınız yoksa kasayı sonra da alabilirsiniz, şu an için en ucuzu bu.
MSI H510M PRO-E Intel H510 3200 MHz DDR4 Soket 1200 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI H510M PRO-E Intel H510 3200 MHz DDR4 Soket 1200 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 699,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram özelliklerini incele, 677,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Sapphire RX 6500 XT Pulse 11314-01-20G 64 Bit GDDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6500 XT Pulse 11314-01-20G 64 Bit GDDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6500 XT Pulse 11314-01-20G 64 Bit GDDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Psu alternatifi:3500.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
579.Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.099,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
600.FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
450.MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1019855491
MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ram alternatifi:3500.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
PSU alternatifi:
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Aynen hocam bir sürü alternatif var.
RX 6500XT.
i3 10100F.
H510 ancak daha iyi bir seçim olur.
Aciliyetin yoksa biraz daha biriktir hocam bence. 9000 civarında bütçeniz olursa inanılmaz güzel bir sistem toplayabilirsiniz.Vallahi PC toplama konusunda hiçbir bilgim yok elimde iyi kötü klavye, mouse ve 60 Hz monitörüm var sadece kasa lazım.
Ekstra olarak indirimde bekliyebilirim aciliyetim yok