7000 TL PC Toplama

Bütçe
7000
Hazır sistemler nasıl?

Hocam günlük kullanım için 3500 TL'lik monitör almaya gerek yok diye düşünüyorum işte. Hani monitörden, ekipmanlardan kısmak gerekir.

Zaten o fiyatlardan satılıyor artık. Ucuz alacağım diye kar değil zarar edersiniz. Bence 2. el bakın veya hiç bakmayın.

Ne gibi nasıl? Eğer önereceğiniz varsa düşünürüm. Fiyatları soruyorsanız şu an baktığım kadarıyla en az 8-9 kdan başlıyor.

Hocam sarı bir site var oradan tek tek parçaları almaya çalışın bazılarını sıfır alın diğer arkadaşlar size bir sistem önersin siz 2.el olarak alın.

Arkadaşlar illa ki toplanır gibi ya. CS:GO, Valorant falan oynayacağım diyor. Ekran kartını düşük tuttuktan sonra toplanır sanki. Yani içe sinmez ama toplanır.
Bende bu yüzden toplanabileceğini düşünüyorum hocam. Bildiğiniz örnek sistem, parça linkleri var mı?

Şu an tek tek 5600G apu sistem toplanabiliyor 7K'ya bence monitöre ayrı bütçe ayırın. Düşük ekipman alsanız bile vereceğiniz para hayli fazla olacak.

Hocam sarı bir site var oradan tek tek parçaları almaya çalışın bazılarını sıfır alın diğer arkadaşlar size bir sistem önersin siz 2.el olarak alın.
Hocam mantıklı ama mümkün olduğunca 2. el ile uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…