Estafurullah hocam . Bilgim var çok şükür ama bu bilgisayarı arkadaşa toplayacağım, uzun zamandır piyasayı takip etmediğim için yardım almam gerekiyor.
Estafurullah hocam . Bilgim var çok şükür ama bu bilgisayarı arkadaşa toplayacağım, uzun zamandır piyasayı takip etmediğim için yardım almam gerekiyor.
Hocam sarı site ile ilgili yorum atabiliyor muyuz emin değilim ama ECO 3A - Game Garaj bu sistemi 2.el bir şekilde topladım eksikler olabilir hızlıca en ucuz fiyat şeklinde baktım eksiklere siz bakarsınız artık.
Hocam sarı site ile ilgili yorum atabiliyor muyuz emin değilim ama ECO 3A - Game Garaj bu sistemi 2.el bir şekilde topladım eksikler olabilir hızlıca en ucuz fiyat şeklinde baktım eksiklere siz bakarsınız artık.
Kingston A400 SSDNow 480GB 500MB-450MB/s Sata3 2.5" SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Toplam: 6943 ₺
Bütçeden kısa kısa böyle bir şey toplanabiliyor ancak. Parçaları öylesine önüme geleni seçtim. Niye bunu koydun demeyin. Hayatımda bu sitede sistem de önermedim. Anca böyle bir şey toplanabiliyor deme şeklim sadece. Ama toplanıyor yine de bir şekil. Bütçe biraz biraz yükselse çok daha iyi şeyler olur tabi.