ASUS Dual Evo RTX 2070 Super, AMD Ryzen 5 3600X, ASUS TUF B450 PRO GAMING, * 16 GB 3600 MHz RAM fiyatı 750 TL *, bu ürünleri indirimlerle birlikte 6800 TL'ye aldım.
Yayın için en berbat seçeneklerden biri i5 9400F 6C 6t olmasindan dolayi yayinlarda sorun yaşarsiniz.
Yayin için işlemci güçlü olmalı 3600X 1660SUPER ikilisi toplayabilirsem bütceniz için yazarim.
İncehesap.com'dan Cuma günü satın aldım. Her Cuma indirim yapılıyor. Anakart elime hala ulaşmadı fakat ekran kartı ve işlemcim geldi. Tek sıkıntıları biraz geç yollamaları.
İncehesap.com'dan cuma günü satın aldım. Her cuma indirim yapılıyor. Anakart elime hala ulaşmadı fakat ekran kartı ve işlemcim geldi. Tek sıkıntıları biraz geç yollamaları.
Şu an baktim İncehesap'in PC toplama sihirbazina R5 3600 1500TL 2060'lar da 3500TL'den başliyor daha iki bileşenden 5000TL yapiyor bu butceye toplamak imkansiz gibi.
Ryzen işlemcili sistemlerde çift frekans olayı var 2 tane ayni RAM'den kullanilinca FPS artiyor ve islemci daha verimli calisiyor. Zaten 8 GB RAM şu an yetersiz tek modül 16 GB RAM almaktansa 2 tane 8 GB almak daha mantıklı.
6100 civarı tuttu. 1ms 144hz monitor ekipman vs. İçin 1500tl para kaldı.
Şu an baktim İncehesap'in PC toplama sihirbazina R5 3600 1500TL 2060'lar da 3500TL'den başliyor daha iki bileşenden 5000TL yapiyor bu butceye toplamak imkansiz gibi.
Evet uyumlu tüm parçalar anakartin BIOS'u güncel değilse 3. nesil işlemciyle çalişmaz yalnız. Alacagin yerden BIOS guncellemesi yapmalarini rica et yuksek ihtimal guncel gelir ama sen yine de soyle. Onun dişinda kronik sorunlu herhangi bir parça yok işlemci de yayin için elverişli. Kasa 1 adet fan ile geliyor diye biliyorum hava akişinin daha iyi olmasi için 1 fan daha alabilirsiniz ama olmasa da olur yani. Eğer monitorunuz varsa daha iyisi toplanir onu da belirteyim. Arkadaşlar da yorumlayabilir sistemi.