7000 TL PS5 için monitör önerisi

Dexter_ Morgan

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Bütçem 7000 TL Max. Dahasına çıkamam. 2K-1440p 144Hz ve üstü olsun. Piyasaya baktım, bu özelliklerde IPS monitör bulamadım yani panel tipi VA olabilir, sıkıntı değil benim için. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
VA panel sizin için sıkıntı olmayabilir ama asla IPS kalitesi vermez hocam. Borca girerek 11-12K bütçeye çıkmanızı öneririm. VA ve TN panel devri bitti, ekonomiden dolayı TR'de bitmedi sadece. Zaten VA ve TN panellerin çok kalitelileri de IPS fiyatı seviyesinde.

Hocam zaten normalde gigabyte g27q alacaktım onda ips var 9k fiyatı var ama bütçe sıkıntısı çıktı o yüzden va panele kaydım ama biliyorum ips baya iyi ama yapacak birşey yok. Ps5 uyumlu monitör önerebilir misiniz biliyorsanız.

Va panel 2k monitör alacağınıza böyle bişey bakabilirsiniz. Toshiba 43UA3D63DT 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam tv istemiyorum monitör hem daha az yer kaplar ve masada televizyon için yer yok ve televizyon bütçemi aşıyor.
Va panel monitör önerisi vermeye kalbim bile razı gelmiyor Eziyet gerçekten. Gerekirse biraz daha bekleyip bütçeyi arttırınca İPS alın naçizane tavsiyem.

Va panel monitör önerisi vermeye kalbim bile razı gelmiyor Eziyet gerçekten. Gerekirse biraz daha bekleyip bütçeyi arttırınca İPS alın naçizane tavsiyem.
Biliyorum haklısınız ama benim kullandığım monitör 10 yıllık felan yani 3000 tl’lik monitör alsam bile 5 basar yani VA panel olabilir benim için sıkıntı yok

Listeden bakın hocam hepsi va ıpsler bütçenizi 1.5 k aşıyor (ben bi tık daha artırdım filtreleyebilirsiniz)

Teşekkür ederim hocam şu viewsonic vx2718 nasıldır alınır mi iyi midir?

2K istersen https://www.akakce.com/monitor/en-u...-qhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1235618933.html
1080p 23.
1080p 27.

Uygun fiyatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…