7000 TL PS5 için monitör önerisi

Hocam 8400 tl bütçe aşıyor ve 1080p almak istemiyorum

Hocam 8400 tl bütçe aşıyor ve 1080p almak istemiyorum
Hocam viewsonic te hoparlör var sağa sola eğim yok yukarı aşağı sadece ya da hoparlör istemiyorsanız bu var ikisi de 6k ancak şunu unutmayın ghosting var karanlık sahnelerde sıkıntı olabilir

Dell S2722DGM 27" 2ms 144Hz Qhd Freesync Curved Oyuncu Monitörü

Hocam Dell’in monitörünü biliyorum hatta ikisi arasında kaldım sizce hangisi alınır?

Hocam zaten bilgisayarda çok kullanmayacağım ps5 için kullanacağım

Hocam Dell’in monitörünü biliyorum hatta ikisi arasında kaldım sizce hangisi alınır?

Hocam zaten bilgisayarda çok kullanmayacağım ps5 için kullanacağım
Sesi harici halledecekseniz dell alın geçin hiç tereddüt etmeyin 1k da cebinizde kalsın

tamam hocam bide biraz araştırdım dellin monitöründe ghosting felan varmış viewsonic'de var mı ve ghosting varsa beni etkiler mi?
va panellerde ghosting normal sizi etkiler mi dersek şahsen va almazdım ps5 sonuçta sorunsuz bir ekranda oynamak gerek ips lazım size mecbur ghosting istemiyorsanız çünkü karanlık sahnelerde gözünüzü kanatabilir ya bütçeyi arttırmaya çalışın birazcık daha ya da 2kdan vazgeçin çünkü 1080p ips 2kya göre daha uygun doğal olarak bu fiyatlara 4k tvler 50-60hz bide
iki seçeneğiniz var size kalmış va alıp sonradan üzülmeyin diye diyorum 6-7k az değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…