7000 TL PS5 için monitör önerisi

Peki hocam ips panel en ucuz kaç tl

Ve hocam ips ile VA panel arasında ne var sadece ips daha mı renkleri canlı gösteriyor.

Ve hocam ips ile VA panel arasında ne var sadece ips daha mı renkleri canlı gösteriyor.
Ve hocam zaten 10 yıllık monitör kullanıyorum 3000 TL’ye bile bir monitör alsam 5 basar benim monitöre o yüzden çok fazla monitörde ekstra ekstra şeyler istemiyorum

Hocam ıps daha canlı ve ghosting derdi yok
almışken harbi alın kafanız rahat olsun yoksa va da alabilirsiniz isterseniz araştırın ghostingi karanlık sahnelerdeki durumuna bakın yatarsa aklınıza alın üsteki arkadaşın paylaştığı monitör bu ips 8.3k

Hocam bi monitöre 8 buçuk vereceğim yok çok pahalı be

Hocam VA nasıl peki memnun musunuz
milletin kronik sorunlu dediği samsung odyssey G3 aldım öyle ciddi problem görmedim belki de ips kullanmadığım içindir bana yetiyor ips olsun isterdim tabi alın geçin hocam kendimden biliyorum kanser olursunuz araştır araştır beğenmezseniz gözünüze oturmazsa iade edersiniz basit birşey

Peki hocam büyük ihtimalle VA panel alıp geçeceğim zaten ips kullanmadım hiç benim monitör hangi panel Allah bilir neyse tekrardan teşekkür ederim.

Peki hocam büyük ihtimalle VA panel alıp geçeceğim zaten ips kullanmadım hiç benim monitör hangi panel Allah bilir neyse tekrardan teşekkür ederim.
Rica ederim hocam önerdiklerimi zaten sizin aklınızda olanları düşünün eleyin alın beğenmezseniz iade edersiniz dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…