Blackshark v2 pro ve viper v2 pro da kullanıyorum. O yüzden evet klavye de Razer olsa daha tatlı olur.Razer şart mı?
10k klavyeye vermek istemiyorum ya.
Hocam şöyle bir şey buldum ama sessiz olmayabilir. Yeşil switch çünkü ve Razer'in yeşil switchleri sesleriyle ünlüdür![]()
Bu ikinci attığınız ile huntsman mini arasında ne fark var?O bütçede asla Razer alınmaz.
![]()
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir.www.gaming.gen.tr
BlackShark V2 Pro ve Viper V2 Pro da kullanıyorum. O yüzden evet klavye de Razer olsa daha tatlı olur.
10k klavyeye vermek istemiyorum ya.
Bu ikinci attığınız ile Huntsman mini arasında ne fark var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.