7000 TL RTX 2060 hazır sistem tavsiyesi

Cawbe

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Kendim toplamayı bilmediğim için 7000 - 7500 TL bütçem var. Bu fiyatlarda hazır sistem arıyorum, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

RTX 2060 sistemi 7500₺ bulursanız ne kadar iyi.

Öncelikle merhaba. Kendim toplamayı bilmediğim için 7000 - 7500 TL bütçem var. Bu fiyatlarda hazır sistem arıyorum, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
NVidia yeni ekran kartlarını tanıttı fiyatlarına göre cok iyi fps değeri sunuyorlar giriş seviyeleride o tarz olur diye düşünüyorum 3060 bekleyin derim

Bu şekilde bir sistem var, gayet uyguna geliyor. Özellikleri de fena değil oyun için.

Bu sistem güzel, alınabilir. @Cawbe
Hazır olarak buradan alabilirsiniz. FUTCQUB1 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Parça parça toplanırsa çok dahada ucuza gelir.
Bilgisayar toplamayı bilmediği için hazır sistem istiyor. Fakat parça parça alınsa elbette daha ucuza geliyor.

Hocam site güvenli midir peki?

Hocam site güvenli midir peki?
Yeni açılan bir site fakat forumda araştırırsanız güvenilir olduğunu söyleyen birçok kişi mevcut.

İstanbuldaysanız depodan teslim alma seçeneği de mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…