7000 TL RX 590 Sistem Toplama

Reyiz bişey biliyosun da soruyoruz bu sistem nasıl:
Eki Görüntüle 397817

Şuan vatanda kdv indirimi var. Ryzen 985tl 1660ti rog strix 2000 tl. Ryzen için division 2 gold edition ile world war z oyununu vermesi gerekiyor. Yoksa işlemciyi ayrı olarak itopyadan 1050tlye alabilirsin. 2-3 hafta önce sistem topladım. Rtx 2060lı. 7 küsür tuttu. 2060 yerine 1660ti alırsan aradaki farkı kapatırsın. 1080p için 1660ti biçilmiş kaftan. Ben 2k için kullanıyorum. Yalnız bütün parçaları farklı sitelerden alıp kendim topladım. Biraz daha uyguna geldi. Biraz daha bekleseymişim 300tl daha uyguna toplarmışım. Ayrıca ekran kartını siparişini öğleden sonraya bıraktığım için doların 16 kuruşluk artışı 170tlye patladıydı.

Hiçbir şey anlamadım, vatan kdv indirimine yetişemeyeceğim zaten yarın bitiyo. Farklı sitelerden alamam attığım sistem üzerinden yorum yapabilirseniz güzel olur.

Bu yazdıklarım tecrübelerle sabittir hiçbir marka kulaktan dolma bilgilerle yargılanmamalı lakin yaşanılan bazı tecrübelerden sonra o marka hakkında birtakım yargılar edinilir ve bunun paylaşılmasında hiçbir sakınca yoktur ve görünüyorki sizde bu tecrübeden eser yok.

Bu arada bilgi sizin ölçebileceğiniz bir şey değil bu üslubunuzla kimse sizi dikkate almaz lütfen üslubunuzu düzeltin.

Son düzenleme:

FSP'nin kalitesi tartışılmaz. Alanındaki en iyi markalardan biri hatta bir çok marka fsp ürünlerinin üzerine kendi markasını basıp satıyor.

Yeni sistemim böyle daha fazla tavsiyeniz yoksa konuyu kapatıyorum.

Dosya Ekleri

• DF1C0836-AF9B-4AC9-BFCD-A8DB22CDF5E2.jpeg
    95,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…