K Kekec113 Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 7000 bütçem var. Adam akıllı bir sistem önerebilir misiniz? Kafam çok karışık. Ne alacağımı şaşırdım, ekran kartı fiyatları uçmuş 1 ay önce 3000 TL olan kart 5000'lerde. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2021
7000 bütçem var. Adam akıllı bir sistem önerebilir misiniz? Kafam çok karışık. Ne alacağımı şaşırdım, ekran kartı fiyatları uçmuş 1 ay önce 3000 TL olan kart 5000'lerde.
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 586 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #2 Neo 5T-10 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com SSD'yi çıkartın ve ram çıkartın ssd olarak da bunu alın Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Ram olarak da bunu alın Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Toplamda 6311tl
Neo 5T-10 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com SSD'yi çıkartın ve ram çıkartın ssd olarak da bunu alın Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Ram olarak da bunu alın Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Toplamda 6311tl
K Kekec113 Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #3 bir sorun çıkmaz değilmi sistemde almayı düşünüyorum; uyumsuzluk falan olmaz değilmi birde soğutucu falan varmı yoksa ben kendim seçeyimmi o sitede
bir sorun çıkmaz değilmi sistemde almayı düşünüyorum; uyumsuzluk falan olmaz değilmi birde soğutucu falan varmı yoksa ben kendim seçeyimmi o sitede
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 586 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #4 Kekec113 dedi: bir sorun çıkmaz değilmi sistemde almayı düşünüyorum; uyumsuzluk falan olmaz değilmi birde soğutucu falan varmı yoksa ben kendim seçeyimmi o sitede Genişletmek için tıkla... Kendi stok soğutucusu ile geliyor sadece ram i ve ssd yi takacaksınız o da kolay bir işlem internetten bakarak yapabilirsin hepsi tam uyumlu.
Kekec113 dedi: bir sorun çıkmaz değilmi sistemde almayı düşünüyorum; uyumsuzluk falan olmaz değilmi birde soğutucu falan varmı yoksa ben kendim seçeyimmi o sitede Genişletmek için tıkla... Kendi stok soğutucusu ile geliyor sadece ram i ve ssd yi takacaksınız o da kolay bir işlem internetten bakarak yapabilirsin hepsi tam uyumlu.