DA2 alınır mı? Monitör dahil olacak şekilde almak istiyorum sistemi. Parçalar yeterli seviyede bence ama R5 3500X beni biraz şüpheye düşürdü. Şahsen 3600 istiyorum ama RX 5600 XT'yi de istiyorum. Arkadaşlarım Intel işlemcilerden yana ama emin olamadım. İlk başta Teknobiyotik MK3 istiyordum ama Ray Tracing kullanmaya pek bakmadığım için o sistemden de vazgeçtim. Sizce bu sistem alınır mı? Intel tercih etmeli miyim? Daha iyiye bir sistem toplanır mı?
Cooler Master MWE 700W 80+ 2xEPS, Aktif PFC, 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC C24G1 24" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Maalesef monitör dahil en iyi şekilde böyle yapabildim 7999'a kadar çıktı.
Sinerji 66 TL fark ile sistemi toplayıp, testlerini yapıp size gönderiyor. RX 5600XT için işlemciyi 3600 yapmaya gerek yok. 3500X yeterli olacaktır. Artan bütçe ile 144hz 1ms monitör alınabilir.
Hocam önerdiğiniz kasa ile birlikte gelen güç kaynakları genellikle bir süre sonra sıkıntı çıkarıyor, ve kasaya bu kadar vermek yerine 300 TL bütçeyi arttırıp 600W 80+ sertifikalı PSU alınabilir.