Hiçbir sorun olmaz hatta daha avantajlı olursunuz eğer bir sıkıntı çıkarsa internetten satın aldığınız için 7 gün boyunca hiçbir koşul olmadan geri gönderebilirsiniz.

İnternet almayacağız direk Vatan bilgisiyar bayisinden gidiceğiz interneten almayacağız eğer İtopya bayisi İzmir'de olsaydı büyük ihtimal oradan satın alırdık.

Tavsiyeniz için sağ olun abimle konuşurum Vatan Bilgisayar'ı benim de pek gözüm tutmadı açıkcası.
Biraz inceledim ne yapıp ne edip ikna etmeyi çalışcam ama yüzde 10 gibi bir şansım var gibi ama denerim genede.

Bu arada ikna edemezseniz şu sisteme bakabilirsiniz, tabi bazı arkadaşlar çekip vurabilir beni burada fiyattan dolayı. Can güvenliğim yok. Ama parçalar güzel denebilir. Ekran kartının soğutması biraz giriş seviye, ama idare edecektir.

Ayrıca şu alttaki ekran kartını gidip alabileceğiniz herhangi bir Vatan mağazası varsa direk alabilirsiniz. Fiyatı çok iyi. Gerçi İzmir'e çok da yakın değil hiçbiri. İzmir Vatan'a gidip bu ekran kartını diğer mağazalardan getirtebilir miyiz diye sorabilirsiniz. O zaman fiyat da düşer.

2272 TL

Aslında sisteme şöyle bir bakınca sadece işlemci ve ekran kartı fiyatı gereksiz pahalı diyorum. Gerisi normal. Güç kaynağı, kasa, SSD, RAM neredeyse aynı, biraz pahalısı sadece.

Son düzenleme:

Bana bir de zahmet olacak ama 5000 TL'lik sistem atar mısın.

Başka türlü olmuyor. Sadece anakarttan düşülebilir ama ileride sıkıntı çekersiniz.

7000 TL'ye de şu sistem var. Üsttekini düzenledim.

Üstteki mesajımda 7242 TL olanın RAM'ini yanlış koymuşum. Tek 16 GB koymuşum 2x8 yerine. Üsttekinde düzelttim, 6963 olan doğru.

Bu sistemlerin farkları işlemci ve ekran kartı.

Ayrıca size tekrar söyleyeyim, aşağıdaki ekran kartını İzmir'e getirir misiniz diye sorun Vatan'a. Daha uygun fiyata çok daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz bu şekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…