Patrick Jane Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 231 Çözümler 3 4 Ekim 2020 #11 MumyeX dedi: Sistemler çok çok iyi değil yani çok karışık ve rastgele seçilmiş belli uyum olayı önemli eğer yardımcı olmamı isterseniz olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tabi ki yardci olmanızı isterim. Bu blaze sistemi almayı düşünüyorum.
MumyeX dedi: Sistemler çok çok iyi değil yani çok karışık ve rastgele seçilmiş belli uyum olayı önemli eğer yardımcı olmamı isterseniz olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tabi ki yardci olmanızı isterim. Bu blaze sistemi almayı düşünüyorum.
M MumyeX Femtopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #12 Patrick Jane dedi: Tabi ki yardci olmanızı isterim. Bu blaze sistemi almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde siniz ?
Patrick Jane dedi: Tabi ki yardci olmanızı isterim. Bu blaze sistemi almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde siniz ?
Patrick Jane Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 231 Çözümler 3 4 Ekim 2020 #13 MumyeX dedi: Hangi şehirde siniz? Genişletmek için tıkla... İstanbul.