7000 TL sistem toplama

Bütçe
7000 max

Chiko5334

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar. Uzun zamandır bilgisayar toplama gibi bir hayalim vardı, işe girdim anca imkanım oldu. Counter ve LoL oynuyorum. CS'de 150-200 FPS almak istiyorum ve belki oyun indiririm, indirdiğim oyunlarda akıcılık istiyorum ve bilgisayardan hiç denilecek seviyede anlamıyorum. Vatan Bilgisayar'dan toplamak istiyorum kasayı(monitörde dahil) 6000-7000 arası bütçem var. Ekranı 23 24 inç olamasını istiyorum ve 144Hz. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
7000 TL monitör dahil sistem toplama
Fiyatlar ne kadar artmıştır bilmiyorum. Bu sistem gayet güzel.

Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 tane

7056 TL.

hocam bu vatandan attığınız pcler iyi midir sizce dediğim özellikleri karşılar mı?

hocam bu vatandan attığınız pcler iyi midir sizce dediğim özellikleri karşılar mı?

Hocam bu vatandan attığınız bilgisayarlar iyi midir?
Monitör gayet güzel. Vatanda fiyatlar normale göre yüksek. Sistemde sadece kasanın hava alması biraz kötü ön panel çıkarılarak kullanılabilir. Vatanda bu bütçede alınabilir. Başka bir alternatif olarak bunu önerebilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı