tunganur Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Selamlar. 6-7b ine kadar çıkabilirim. Gaming PC bakıyorum. Ürünler konusunda yardımcı olabilir misiniz? Dipnot: Monitör olmayacak.
Selamlar. 6-7b ine kadar çıkabilirim. Gaming PC bakıyorum. Ürünler konusunda yardımcı olabilir misiniz? Dipnot: Monitör olmayacak.
lebender_toter1 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 509 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #2 Hocam yerinizde olsam almazdım elimdeki varken (RX 550 ile geçiniyorum )
tunganur Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 lebender_toter1 dedi: Hocam yerinizde olsam almazdım elimdeki varken (RX 550 ile geçiniyorum ) Genişletmek için tıkla... Hocam imza da ki bilgisayarı satalı çok oldu
lebender_toter1 dedi: Hocam yerinizde olsam almazdım elimdeki varken (RX 550 ile geçiniyorum ) Genişletmek için tıkla... Hocam imza da ki bilgisayarı satalı çok oldu
lebender_toter1 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 509 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #4 tunganur dedi: Selamlar. 6-7b ine kadar çıkabilirim. Gaming PC bakıyorum. Ürünler konusunda yardımcı olabilir misiniz? Dipnot: Monitör olmayacak. Genişletmek için tıkla... Çünkü ne alırsanız alın o fiyata elinizdekinin performansını bırakın geçmeyi yakalayamazsınız. tunganur dedi: Hocam imza da ki bilgisayarı satalı çok oldu Genişletmek için tıkla... Pardon hocam. Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da! www.teknobiyotik.com
tunganur dedi: Selamlar. 6-7b ine kadar çıkabilirim. Gaming PC bakıyorum. Ürünler konusunda yardımcı olabilir misiniz? Dipnot: Monitör olmayacak. Genişletmek için tıkla... Çünkü ne alırsanız alın o fiyata elinizdekinin performansını bırakın geçmeyi yakalayamazsınız. tunganur dedi: Hocam imza da ki bilgisayarı satalı çok oldu Genişletmek için tıkla... Pardon hocam. Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da! www.teknobiyotik.com
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #5 lebender_toter1 dedi: Çünkü ne alırsanız alın o fiyata elinizdekinin performansını bırakın geçmeyi yakalayamazsınız. Pardon hocam. Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da! www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Hocam 7000 TL bütçeye böyle bir sistem mi öneriyorsunuz? Sistem 5 para etmez. Sakın almayın. Stok bekleyin.
lebender_toter1 dedi: Çünkü ne alırsanız alın o fiyata elinizdekinin performansını bırakın geçmeyi yakalayamazsınız. Pardon hocam. Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da! www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Hocam 7000 TL bütçeye böyle bir sistem mi öneriyorsunuz? Sistem 5 para etmez. Sakın almayın. Stok bekleyin.
lebender_toter1 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 509 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #6 Hocam stok maalesef galiba bayağı bir süre gelmeyecek en iyi fiyata sıfır budur. Eğer daha iyi bir şey istiyorsa ikinci el alsın. Ben olsam o bütçeye PS4 Pro ve elimdekinden daha iyi bir telefon alırdı.
Hocam stok maalesef galiba bayağı bir süre gelmeyecek en iyi fiyata sıfır budur. Eğer daha iyi bir şey istiyorsa ikinci el alsın. Ben olsam o bütçeye PS4 Pro ve elimdekinden daha iyi bir telefon alırdı.