7000 TL sistem toplama

Mhk05

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2020
Mesajlar
441
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar yaza kadar bir sistem alacağım ama sizden istediğim bir şey var kampanya sistem atmayın. Çünkü kampanya sistemleri stoklu olduğundan dolayı yaz ayına kadar kalmaz.

Sistemde işlemci olarak Ryzen veya Intel olsun fark etmez ekran kartı da güçlü olsa işimi görür eğer ki yaza bir kampanya olursa o zaman kampanya sistemlerine bakabilirim yükseltme olarak 8750-9000 TL bandına çıkabilirim. Yani şu şekilde örnek 7000 TL sistem varsa 9000 TL'ye kadar özelleştirme ile daha iyi bir şekilde olabilir sistem 8000 olsa da fark etmez yeter ki 9000 TL'yi geçmesin.
 
Elinde 7000 TL nakit varsa dolar ya da euro yap yazın alacağın zaman bozdur. Böylece elindeki paranın değeri azalmaz. Geçen sene 7000 TL olan sistem bu sene 15000 TL.
 
İlla bir öneri istiyorsanız buna bakabilirsiniz ama tekrara söylüyorum fiyatlar çok değişir:
 
Anladım arkadaşlarda sistemleri bakmak istediğimden sordum her neyse dediğiniz gibi yapalım yazın yeni bir konu açarım
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı