7000 TL sistem toplama

Madem pahalı bir sistem topluyorsun, SSD almalısın. Donanımına yazık olur. 7200 RPM harddiske işletim sistemi mi kuracaksın? 300-400 liraya 240 GB SSD alıp işletim sistemini, virüs programını, diğer programlarını kurarsın. Yanına 1 TB HDD alıp oyunlarını kurarsın. Sisteme yazık etme. Ekran kartı çok pahalı geldi bana. 3000 lira vay be!

Son düzenleme:
Ramleri 2400 MHz alabilirsin. 1600 yakışmaz bu sisteme. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kesinlikle SSD almalısın. PSU için Corsair HXi 850W daha iyi bir seçim olabilir. Anakartını x99 ve işlemcini i7 5820k düşünebilirsin. Dediğim gibi değiştirirsen parçalarını daha da ileriye yönelik bir yatırım yapmış olursun ve 7 yıl gider sistemin. Kolay gelsin.

@StarDust09 O söylediklerini tamamlıyım ben; X99 anakarta DDR3 bellek olmaz DDR4 al onu da yap bunu da yap. Ben o değişiklikleri yaptım, denedim; son fiyatı da söyliyim size 8000 TL. Bir şey daha var aklıma takılan: 7 sene gider sistemin yargısına nasıl vardın? Bir sene içinde nVidia Pascal mimarisi kartları piyasaya sürecek, İntel Skylake işlemcileri ve arkadaşa kurduğun sistem 7 sene rahat gidecek. Konuşmak kolay.

@Ryzen2193 Sana da bir sorum olacak. Merak ediyorum bu kasayı neyle kullanacaksın? Evdeki eski 720p monitörle mi?

Son düzenleme:
İyi ve pahalı bir sistem topladığınızda, bütün bileşenleri aynı oranda iyi almalısınız.

Selam bende sistemimi satıyorum isterseniz dediğiniz fiyata bunları verebilirim. Geçen yıl bur da topladım garantileri devam ediyor.
  • İşlemci: İ7 4790K/corsair H110 işlemci soğutucu
  • Ekran kartı: sapphire R9 295x2
  • Anakart: Asus Z97 Deluxe
  • Hardisk ...WD 3.5" 2TB Caviar Black SATA 3.0 7200Rpm
  • SSD. samsung 256gb 840 pro
  • RAM: Corsair 16gb 2400 mhz vengance pro
  • DVD asus 24x

DDR4 yapması gerektiğini söylemeyi unutmuşum pardon. 7 sene gider şöyle gider, kasada yıllar içinde ufak tefek değişimlerle en en üst ayarlarda 2k ya da 4k olarak oynanmasa da çok rahat bir şekilde 1080p de oynanacağını düşündüğüm için gider.

2K veya 4K oynamayacaksa GTX980Ti neden? GTX980 alsın hatta 970 bile alabilir o bahsettiğin ufak tefek değişikliklerle benim masaüstü de 7 sene idare eder 3350TL.

Arkadaşlar bilmiyorum belki yanlış düşünüyor da olabilirim ama bir sisteme diğer donanımlar hariç 7000TL para verebilecek bütçeye sahip bir arkadaş bu sistemi sizce 7 sene kullanırmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…