7000 Tl'lik gaming pc toplamak istiyorum. Msi toplamak istiyorum. Gtx 980 ddr4 sistem olsun. Bide intel ve nvidia olsun. Monitorum var. Ama dandik yenisilnide alabilir mi? Logitech g serim var. Yani klavyedir gerek yok render icin ve oyun icin kullancam. 7 k abonelik kanalim var.
Gördüğüm en kötü sistemleri yapmışsın heralde. Yeni işlemci ve ekran kartlarından haberin yok sanırım GTX 980 olsun diyorsun. Seçtiğin işlemci soket 1151, senin seçtiğin anakart 2011v3. Gülme krizine girdim resmen. Bir insan hiç mi araştırmaz?
Monitörünüzün modelini yazarsanız iyi olur. Monitörlü sistem olarak tavsiyem budur.
İlle de MSI marka istersen ekran kartının aynısının MSI modelini ve anakart olarak MSI Z170A Pro Gaming Carbon veya MSI Z170 Gaming M3 tercih edebilirsin.
Gördüğüm en kötü sistemleri yapmışsın heralde. Yeni işlemci ve ekran kartlarından haberin yok sanırım GTX 980 olsun diyorsun. Seçtiğin işlemci soket 1151, senin seçtiğin anakart 2011v3. Gülme krizine girdim resmen. Bir insan hiç mi araştırmaz?