Merhaba arkadaşlar;
2016 Yılında bir kasa almayı düşünüyorum. 7000TL bütçem var. Kafamda birkaç parça var. İ7 6700k ve GTX980 gibi soğutucu önerileriniz, anakart önerileriniz ve güç kaynaklı bilgisayar kasası önerirseniz iyi olur. İyi forumlar.
Taş gibi sistem olmuş arkadaşın topladığı tebrik ederim fakat o psu dan uzak durun cızırtı problemi var onun yerine High Power Lite vey Seasonic alın arkadaşın sistemin gerisi yeter isterseniz de soğutucuyu arttırabilirsiniz.
Sistem güzel olmasına güzelde oradaki WD Green i anlamadım. Tamam 2 TB olsun demişsin ama bildiğim kadarıyla 5400 RPM olması lazım. Onun yerine aynı fiyat olan Seagate 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk tercih etmelisin. Bu arada arşiv işleriyle uğraşmıyorsan yine aynı fiyat civarında olan WD 1 TB Black öneririm.
Şu MasterCase Pro 5 konusunda Sinerji'yle anlaşmazlığa düştüm geçen gün. Sitedeki fotoğraflar Pro olmayan modele ait. Ama arkadaşlar ısrarla Pro bu'dur, fotoğrafları kendi sitesinden aldık demekte Ben de bunun üzerine İnventus'tan sipariş verdim. Alacak olan arkadaşlara tavsiyem bu konuda dikkatli olmaları.