7000 TL Sistem Toplama

xcoder

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, render ve oyun performansı iyi olan, 5-6 yıl sorun çıkarmadan beni idare edebilecek bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem monitör hariç maksimum 7000TL. Şimdiden teşekkürler...

UserBenchmark: AMD Ryzen 7 1700 vs Intel Core i7-7700K

Nesil olayı her ne kadar önemli olsa da, verdiği performansı unutmamak gerek. Benchmark bakmak lazım

Bu arada eğer 4k & 2k oyun oynanmayackasa 1070 Ti den 1060 düşerek i7 8700k alınabilir.

Hocam anlatamıyor muyum? İşin içinde render var. 7700K, R7 1700’e Render işlerinde kafa tutamaz.

Yorum yapıyoruz Sakin olmayı dene kardeş.

3 dakikalık video renderi yapıp oyun videosu yayınlayacak bir insanın oyun içerisinde daha iyi performans alabileceği bir Intel işlemci alması çok daha mantıklı.

Eğer kendisi video production işleri ile uğraşıp uzun uzun renderler ve durmadan tekrar eden işler yapıyorsa bu durumda belki senin işlemcin tercih edilebilir.

Aksi taktirde benchmarkta bariz olarak i7 7700K'nın Ryzen 1700'ü tokatladığı görülebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

3-5 dakikalık videolar ile uğraşmayacağım, sinema öğrencisiyim ve sağlam bir render performansı gerekiyor. Sanırım Ryzen 1700X/1800X almam gerekiyor. Sistem önerilerinizi bekliyorum.

Hocam teşekkür ederim fakat pek render odaklı bir sistem olmamış sanki

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bu sistemde bu ssd yerine yeni m.2 lerden konulamaz mı? çok güzel toplamışsın bu arada eline sağlık
Konulabilirmiş, bu arkadaş gözümden kaçmış ★ Samsung 960 EVO 250GB 3200-1500MB/s M.2 PCI-E NWMe 3.0 SSD (MZ-V6E250BW) - SSD - Bilgisayar Bileşenleri

Ben uygun fiyata Intel Coffee Lake işlemcili ve GTX 1070 ekran kartına sahip bir sistem topladım.
Ayrıca bu sistemin oyun ve render konusunda yeterli olacağını düşünüyorum.
i5 8600K ile hız aşırtması yapıp kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…