Dostum sakın ama sakın, o kadar para verip Ryzen 5 2600 işlemci ve RX 580 ekran kartı alma... Ryzen mi Intel mi meselesine gelecek olursak. Ryzen işlemciler, eğer render yapacaksan Intel'in açık farkla önünde. Sadece oyun oynayacaksan da çoğu kişi Intel'in daha önde olduğunu söylüyor, ama ben Ryzen almanı tavsiye ediyorum.
Dediğim gibi o kadar para verip RX 580 ekran kartı da alma sakın
RX 580 ile RX 590 Nitro OC ekran kartlarının arasındaki fark şu an 100 TL... Hayır tabii ki normalde o fark daha fazla ancak farklı farklı sitelerden baktığımızda aradaki fark 100 TL . Alacağın ekipmanı bilmiyorum o yüzdende fiyat hesaplayamıyorum ancak eğer alabiliyorsan, Ryzen 7 işlemci al.
RX 590'ın Nitro OC versiyonu, 1050Ti'ı perform ans olarak ikiye katlarken, 1060Ti , RX 580, ile neredeyse aynı fiyat da, 100 TL fazla sadece. Performansı nedir diyeceksen de her oyunu yüksek FPS'lerde oynatıyor. Isı değeri 70'e çıkıyor. Eğer ekipman bu fiyata dahil olmasaydı, daha da iyi ekran kartları önerilebilirdi. Ama benim sana söylemek istediğim tek şey o kadar para verip yukarıdaki arkadaşın önerdiği sistemdeki RX 580'i almamak ve mümkünse Ryzen 7 almaya çalışmak
Kolay gelsin.