Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.831 Makaleler 3 Çözümler 9 16 Aralık 2024 #11 FortniteSevdalisi dedi: Samsung Galaxy Tab A9+ 128Gb 8GB-11'' Android Tablet SM-X210NZAETUR Graphite alabilirsin dostum, kendimde kullanıyorum şahsen her türlü oyunu açıyor. PUBG yüksek grafikte 120FPS alıyorum ayrıca tablette 120 Hz desteğide bulunuyor. Genişletmek için tıkla... İnsanlara yalan atıp yanlış yönlendirmeyin.
FortniteSevdalisi dedi: Samsung Galaxy Tab A9+ 128Gb 8GB-11'' Android Tablet SM-X210NZAETUR Graphite alabilirsin dostum, kendimde kullanıyorum şahsen her türlü oyunu açıyor. PUBG yüksek grafikte 120FPS alıyorum ayrıca tablette 120 Hz desteğide bulunuyor. Genişletmek için tıkla... İnsanlara yalan atıp yanlış yönlendirmeyin.
SkKarayell Nanopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 131 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5800x3d - ROG Strix X570-E Gaming - MSI Nvidia 4070 Suprim X - 32 GB Crucial 4600Mhz Ram - WD 10 TB Nas Hdd x2 -Kingston 2tb Nvme Gen4 Cinsiyet Erkek Meslek Donanım Uzmanı 16 Aralık 2024 #12 Ben parasından bahsetmiyorum hocam. Sana tabii ki hangisi uygunda onu al ama çıkta akıcı bir oyun deneyimi yaşatmazlar ondan bahsediyorum tercih tabii ki senin olacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
Ben parasından bahsetmiyorum hocam. Sana tabii ki hangisi uygunda onu al ama çıkta akıcı bir oyun deneyimi yaşatmazlar ondan bahsediyorum tercih tabii ki senin olacaktır.
F FortniteSevdalisi Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #13 Yalan attığım bir konu yok ortada, şahsen ben 120 alıyorum, sizde bir sorun olabilir. Kaç yıl kullandığınıza bağlı.
Yalan attığım bir konu yok ortada, şahsen ben 120 alıyorum, sizde bir sorun olabilir. Kaç yıl kullandığınıza bağlı.
SkKarayell Nanopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 131 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5800x3d - ROG Strix X570-E Gaming - MSI Nvidia 4070 Suprim X - 32 GB Crucial 4600Mhz Ram - WD 10 TB Nas Hdd x2 -Kingston 2tb Nvme Gen4 Cinsiyet Erkek Meslek Donanım Uzmanı 16 Aralık 2024 #14 FortniteSevdalisi dedi: Yalan attığım bir konu yok ortada, şahsen ben 120 alıyorum, sizde bir sorun olabilir. Kaç yıl kullandığınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim tabletin ekranının maksimum yenileme desteği 90Hz. Üstü yok! Aklımızla mı oynuyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
FortniteSevdalisi dedi: Yalan attığım bir konu yok ortada, şahsen ben 120 alıyorum, sizde bir sorun olabilir. Kaç yıl kullandığınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim tabletin ekranının maksimum yenileme desteği 90Hz. Üstü yok! Aklımızla mı oynuyorsun?
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 559 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #15 FortniteSevdalisi dedi: Yalan attığım bir konu yok ortada, şahsen ben 120 alıyorum, sizde bir sorun olabilir. Kaç yıl kullandığınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız link üzerinden mi aldınız acaba tabletinizi.
FortniteSevdalisi dedi: Yalan attığım bir konu yok ortada, şahsen ben 120 alıyorum, sizde bir sorun olabilir. Kaç yıl kullandığınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız link üzerinden mi aldınız acaba tabletinizi.
rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 608 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #16 xi4l_official dedi: Hocam attığınız link üzerinden mi aldınız acaba tabletinizi. Genişletmek için tıkla... Ya dostum işine bak burayı boşa meşgul etme.
xi4l_official dedi: Hocam attığınız link üzerinden mi aldınız acaba tabletinizi. Genişletmek için tıkla... Ya dostum işine bak burayı boşa meşgul etme.
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 559 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #17 rauzy dedi: Ya dostum işine bak burayı boşa meşgul etme. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın kendisindeki hatayı düzeltmeye çalışıyorum böyle gerginliğe ihtiyacınız mı var?
rauzy dedi: Ya dostum işine bak burayı boşa meşgul etme. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın kendisindeki hatayı düzeltmeye çalışıyorum böyle gerginliğe ihtiyacınız mı var?
rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 608 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #18 xi4l_official dedi: Hocam arkadaşın kendisindeki hatayı düzeltmeye çalışıyorum böyle gerginliğe ihtiyacınız mı var? Genişletmek için tıkla... Hocam size yazmadın o Fortnite Nick'i olan elamana diyorum bir de üsteliyor ben alıyorum diye.
xi4l_official dedi: Hocam arkadaşın kendisindeki hatayı düzeltmeye çalışıyorum böyle gerginliğe ihtiyacınız mı var? Genişletmek için tıkla... Hocam size yazmadın o Fortnite Nick'i olan elamana diyorum bir de üsteliyor ben alıyorum diye.