7000 TL telefon önerisi

Bütçe
5000₺ - 7000₺
7000₺'yi geçmeyecek şekilde;
  • 60 üstü ekran tazeleme hızı.
  • AMOLED veya super AMOLED (IPS LCD'de olabilir)
  • Yüksek ekran gövde oranı.
  • Minimum 6 GB RAM.
  • Güncel Android.
  • Hızlı şarj.
  • Damla çentik
  • Parmak izinin sağ tarafta olması tercihimdir. gömülü parmak izi
  • NFC olursa iyi olur lakin şart değil.
  • Kamerasının iş yapması yeterli, üstün kalite istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Realme 8 önerirdim ama 60 hz ve parmak izi ekran içinde. Sizin istediklerinizi karşılayan telefon yok gibi bu bütçede, illa 120 Hz için Tecno gibi markaların telefonunu almak mantıklı bir karar olmaz gibi. Bütçe arttırırsanız Redmi Note 10 Pro.

Realme 8 önerirdim ama 60 hz ve parmak izi ekran içinde. Sizin istediklerinizi karşılayan telefon yok gibi bu bütçede, illa 120 Hz için Tecno gibi markaların telefonunu almak mantıklı bir karar olmaz gibi. Bütçe arttırırsanız Redmi Note 10 Pro.

İstediğim özellikler arasında en çok hangisi telefon bulmamı zorlaştırıyor sizce ? Belki vazgeçilecek bir özellik olabilir.

7000₺'yi geçmeyecek şekilde;
  • 60 üstü ekran tazeleme hızı.
  • AMOLED veya super AMOLED (IPS LCD'de olabilir)
  • Yüksek ekran gövde oranı.
  • Minimum 6 GB RAM.
  • Güncel Android.
  • Hızlı şarj.
  • damla çentik
  • Parmak izinin sağ tarafta olması tercihimdir. gömülü parmak izi
  • NFC olursa iyi olur lakin şart değil.
  • Kamerasının iş yapması yeterli, üstün kalite istemiyorum.

Şu anda kullandığım A22 geldi aklıma tek bu özelliklere sahip fakat oda 4 GB RAM'e sahip.

Ne kadardır kullanıyorsunuz? Eksileri varsa nedir sizce?

Yaklaşık 1 yıl oldu kullanım sürecimde deneyimlediğim herhangi bir eksi yok (ben görmedim varsa diğer arkadaşlar söyleyebilir) kamerası iş görüyor ve oyun performansıda fiyatına göre fena değil. Yazılım olarak da eksisi yok Android 13'le kullanıyorum.

Yaklaşık 1 yıl oldu kullanım sürecimde deneyimlediğim herhangi bir eksi yok (ben görmedim varsa diğer arkadaşlar söyleyebilir) kamerası iş görüyor ve oyun performansıda fiyatına göre fena değil. Yazılım olarak da eksisi yok Android 13'le kullanıyorum.

Şuanki telefonun 2018 Samsung ve 4 GB ram yetmiyor. "ram teknolojisi ilerledi artık günümüzün 4 gb rami daha iyidir eskisine göre" diyerek almak sağlıklı olur mu sizce ? Hiç ramden kaynaklı yavaşlık yaşadınız mı ?

Şu anki telefonun 2018 Samsung ve 4 GB RAM yetmiyor. "RAM teknolojisi ilerledi artık günümüzün 4 GB RAM'i daha iyidir eskisine göre" diyerek almak sağlıklı olur mu sizce? Hiç RAM'den kaynaklı yavaşlık yaşadınız mı?

Yaşamadım telefonumda 2-3 oyun yüklü oynarkende yaşamadım. RAM Plus özelliği var telefonda 4 GB ile 2 GB olarak arttırabiliyorsunuz ama ben işe yaradığı hakkında pek bir deneyim elde edemedim.

İstediğim özellikler arasında en çok hangisi telefon bulmamı zorlaştırıyor sizce ? Belki vazgeçilecek bir özellik olabilir.
120Hz. A22 ekranı HD+ olduğu için bu fiyatta alınacak bir telefon olduğunu düşünmüyorum hem de işlemcisi kötü. Bence sizin için en iyisi Realme 8 ya da Redmi Note 10S ama 120 Hz çok istiyorsanız bütçe arttırıp Redmi Note 10 Pro almalısınız. Realme 8'in parmak izi ekran içinde, Redmi Note 10S'in yanında ve ekran ile kamera konusunda Realme 8 çok abartılmayacak şekilde önde, işlemcileri aynı ama ben Realme 8 öneririm çünkü kendim de kullanıyorum ve gayet memnunum hiç kasmadığı için 60 Hz yeterli oluyor en iyi özelliği ise video izlerken çok büyük bir zevk veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı