Merhaba, Max 7K tutacak bir telefon arıyorum bataryası iyi olursa sevinirim. Genelde PUBG gibi oyunlar oynamıyorum oynarsam Clash of Clans, Rise of Kingdoms gibi oyunlar oynuyorum. %80 video, müzik ve Instagram'da takılıyorum önerileriniz nedir?
Merhaba, Max 7K tutacak bir telefon arıyorum bataryası iyi olursa sevinirim. Genelde PUBG gibi oyunlar oynamıyorum oynarsam Clash of Clans, Rise of kingdoms gibi oyunlar oynuyorum. %80 video, müzik ve Instagram'da takılıyorum önerileriniz nedir?
Redmi Note 10sMerhaba, Max 7K tutacak bir telefon arıyorum bataryası iyi olursa sevinirim. Genelde PUBG gibi oyunlar oynamıyorum oynarsam Clash of Clans, Rise of Kingdoms gibi oyunlar oynuyorum. %80 video, müzik ve Instagram'da takılıyorum önerileriniz nedir?
Hocam başta M23 güzel gelmişti fakat şu konuyu gördüm.
Samsung Galaxy M23 alınır mı?
3-4 gündür telefon bakıyordum ve sonunda M23'e karar vermiştim. Biraz daha bakınırken bu yorumları gördüm. Fikrim değişmeli mi? Bu sorunlar olabilir mi?www.technopat.net
Merhaba, Max 7K tutacak bir telefon arıyorum bataryası iyi olursa sevinirim. Genelde PUBG gibi oyunlar oynamıyorum oynarsam Clash of Clans, Rise of Kingdoms gibi oyunlar oynuyorum. %80 video, müzik ve Instagram'da takılıyorum önerileriniz nedir?
Merhaba, Max 7K tutacak bir telefon arıyorum bataryası iyi olursa sevinirim. Genelde PUBG gibi oyunlar oynamıyorum oynarsam Clash of Clans, Rise of kingdoms gibi oyunlar oynuyorum. %80 video, müzik ve Instagram'da takılıyorum önerileriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.