7000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
7000TL

Firtina Getiren

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 7000 TL'yi pek aşmayacak alınabilinir en iyi telefonları söyler misiniz?
Şu anda Samsung M52 veya A52 almak mantıklı geliyor varsa 6000 TL bütçeye göre önerdiğiniz bir telefon var mıdır?

Son düzenleme:

O kadar bütçem yok

Arkadaşlar şu telefonlar arasında kaldım. Ne yapacağımı çok şaşırdım yardim eder misiniz lütfen şimdi 1. telefon Samsung A33 5G 2. telefon Realme 8 3. telefon Redmi Note 11s.
Ben Samsung A33 almayı düşünüyorum ama A33 işlemcisi çok kötü diyorlar ama AnTuTu puanı diğer telefonlara göre yüksek nasıl kötü oluyor anlamadım.

Son düzenleme:
O kadar bütçem yok

Arkadaşlar şu telefonlar arasında kaldım. Ne yapacağımı çok şaşırdım yardim eder misiniz lütfen şimdi 1. telefon Samsung A33 5G 2. telefon Realme 8 3. telefon Redmi Note 11s.
Ben Samsung A33 almayı düşünüyorum ama A33 işlemcisi çok kötü diyorlar ama AnTuTu puanı diğer telefonlara göre yüksek nasıl kötü oluyor anlamadım.
Bunu alın hocam A33' ten de Note 11S' ten de çok daha iyidir.

Bunu alın hocam A33'ten de Note 11S'ten de çok daha iyidir.

Güzel bu aklımda kalsın benyurt dışı almayı düşünüyorum önerebileceğiniz başka Xiaomi'ya da Samsung telefonlar varsa söyler misiniz?

Güzel bu aklımda kalsın benyurt dışı almayı düşünüyorum önerebileceğiniz başka Xiaomi'ya da Samsung telefonlar varsa söyler misiniz?
Açıkçası bütçem 6000 TL en fazla 100 200 TL aşabilirim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı