By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 745 Çözümler 4 Yer TR 7 Ekim 2021 #1 Vatan Bilgisayar'dan maksimum 7000 TL'ye monitörlü PC onerir misiniz?
HarryPowell Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 455 Çözümler 3 Yer Ataşehir/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımı ve Programlama 7 Ekim 2021 #2 Vatan olması zorunlu mu?
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 745 Çözümler 4 Yer TR 7 Ekim 2021 #3 HarryPowell dedi: Vatan olması zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Abi ben aylık ödicem
HarryPowell Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 455 Çözümler 3 Yer Ataşehir/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımı ve Programlama 7 Ekim 2021 #4 By Ghost dedi: Abi ben aylık ödicem Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerdende güvenle alabilirsin. Ben Gamegaraj'dan almıştım sistemi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2021
By Ghost dedi: Abi ben aylık ödicem Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerdende güvenle alabilirsin. Ben Gamegaraj'dan almıştım sistemi.
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 745 Çözümler 4 Yer TR 7 Ekim 2021 #5 HarryPowell dedi: Vatan olması zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Vatan zorunlu değil ama taksit yapan bir yerde olabilir HarryPowell dedi: Diğer sitelerdende güvenle alabilirsin. Ben Gamegaraj'dan almıştım sistemi. Genişletmek için tıkla... Taksit yapiyorlarmi HarryPowell dedi: Diğer sitelerdende güvenle alabilirsin. Ben Gamegaraj'dan almıştım sistemi. Genişletmek için tıkla... Taksit yapiyorlarmi
HarryPowell dedi: Vatan olması zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Vatan zorunlu değil ama taksit yapan bir yerde olabilir HarryPowell dedi: Diğer sitelerdende güvenle alabilirsin. Ben Gamegaraj'dan almıştım sistemi. Genişletmek için tıkla... Taksit yapiyorlarmi HarryPowell dedi: Diğer sitelerdende güvenle alabilirsin. Ben Gamegaraj'dan almıştım sistemi. Genişletmek için tıkla... Taksit yapiyorlarmi
HarryPowell Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 455 Çözümler 3 Yer Ataşehir/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımı ve Programlama 7 Ekim 2021 #6 By Ghost dedi: Vatan zorunlu değil ama taksit yapan bir yerde olabilir Taksit yapiyorlarmi Genişletmek için tıkla... Nerdeyse bütün siteler yapıyor.
By Ghost dedi: Vatan zorunlu değil ama taksit yapan bir yerde olabilir Taksit yapiyorlarmi Genişletmek için tıkla... Nerdeyse bütün siteler yapıyor.
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 7 Ekim 2021 #7 HarryPowell dedi: Diğer sitelerdende güvenle alabilirsin. Ben Gamegaraj'dan almıştım sistemi. Genişletmek için tıkla... Turbox sistemlerden uzak durulmasını öneririm Şu sisteme göz atabilirsiniz: Neo 3A-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 3A-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Özelleştirmeleri: Ram: Kingston Furry Beast 8GB 3200mhz x2 adet Disk: Patriot Burst 240 GB SSD Monitör: Philips 23.8" 144hz (1607TL) Bunlarla birlikte kasa 6990 TL tutmaktadır.7k bütçeye göre bende iş görür, yine de son karar sizin.
HarryPowell dedi: Diğer sitelerdende güvenle alabilirsin. Ben Gamegaraj'dan almıştım sistemi. Genişletmek için tıkla... Turbox sistemlerden uzak durulmasını öneririm Şu sisteme göz atabilirsiniz: Neo 3A-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 3A-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Özelleştirmeleri: Ram: Kingston Furry Beast 8GB 3200mhz x2 adet Disk: Patriot Burst 240 GB SSD Monitör: Philips 23.8" 144hz (1607TL) Bunlarla birlikte kasa 6990 TL tutmaktadır.7k bütçeye göre bende iş görür, yine de son karar sizin.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 7 Ekim 2021 #8 HarryPowell dedi: Neredeyse bütün siteler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Atom bilişim dolandırıcı şaka mı yapıyorsun?
HarryPowell dedi: Neredeyse bütün siteler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Atom bilişim dolandırıcı şaka mı yapıyorsun?
HarryPowell Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 455 Çözümler 3 Yer Ataşehir/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımı ve Programlama 7 Ekim 2021 #9 VİPER34 dedi: Atom bilişim dolandırıcı şaka mı yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben önceki sistemimi Atom Bilişimden aldım ve herhangi bir sorun çıkarmadılar.
VİPER34 dedi: Atom bilişim dolandırıcı şaka mı yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben önceki sistemimi Atom Bilişimden aldım ve herhangi bir sorun çıkarmadılar.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 7 Ekim 2021 #10 HarryPowell dedi: Ben önceki sistemimi Atom Bilişimden aldım ve herhangi bir sorun çıkarmadılar. Genişletmek için tıkla... Yasaklı siteler/uygulamalar: CPUboss.com GPUBoss.com Uzmanim.net UserBenchmark.com İstanbulbilisim.com Nanokatalog.com Bossbilisim.com pc-builds.com birxy.com DriverBooster Gamermarkt Turkceyamaci.com
HarryPowell dedi: Ben önceki sistemimi Atom Bilişimden aldım ve herhangi bir sorun çıkarmadılar. Genişletmek için tıkla... Yasaklı siteler/uygulamalar: CPUboss.com GPUBoss.com Uzmanim.net UserBenchmark.com İstanbulbilisim.com Nanokatalog.com Bossbilisim.com pc-builds.com birxy.com DriverBooster Gamermarkt Turkceyamaci.com