Selamlar ben kendime bir sistem toplamak istiyorum sistemimin içerisinde kesinlikle RTX bir ekran kartı bulundurmak istiyorum fakat Power Supply, anakart, M.2 SSD ve işlemci için ne alabilirim bir fikrim yok, bana önerebileceğiniz fiyat performans ürünler var mı? İşlemci AMD olursa iyi olur oyun oynarken hem video çekeceğim hem de yayın yapabileceğim bir sistem istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe: 6500-7000.
Zotac GeForce RTX 2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Amd Ryzen 5 3600 3.6ghz 35mb Cache Soket Am4 İşlem arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
7200 TL civarı. Bütçene denk getirmek istiyorsan bu parçalarla değiştir:
Zotac GeForce RTX 2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Amd Ryzen 5 3600 3.6ghz 35mb Cache Soket Am4 İşlem arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
7200 TL civarı. Bütçene denk getirmek istiyorsan bu parçalarla değiştir: