7000 TL'ye 2K monitör önerisi

AlperD1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bütçem maksimum 7000 TL. 2K 27^ bir monitör araştırıyorum.

Öncesinde Samsung LC27hg 2K 144 Hz VA panel kullanıyordum ancak monitörüm bozuldu.

Gigabyte G27Q
ASUS TUF VG27AQ
Hocam bunlarada bi göz atın derim.

Merhaba, bütçem maksimum 7000 TL. 2K 27^ bir monitör araştırıyorum.

Öncesinde Samsung LC27hg 2K 144 Hz VA panel kullanıyordum ancak monitörüm bozuldu.

Gigabyte G27Q
ASUS TUF VG27AQ
Hocam bunlarada bi göz atın derim.
Hocam fiyatları bütçemi aşıyor.Öneriniz için teşekkürler.

Hocam ürünü sıcak fırsatlara da atmışlar ölü piksel olayı hariç ghosting vs bir sorunu var mı bildiğiniz ?

Hocam fiyatları bütçemi aşıyor. Öneriniz için teşekkürler.

Hocam ürünü sıcak fırsatlara da atmışlar ölü piksel olayı hariç ghosting vs bir sorunu var mı bildiğiniz?

Ölü piksel şans işi benim bildiğim yok.

Lenolo Legion R25f-30 kendimde kullanıyorum gayet güzel ve kullanışlı overclocku var 280Hz cıkabiliyor.

Hocam RTX 4080 Super var ekran kartı olarak o yüzden FHD bir monitöre yönelmek istemiyorum. Öneriniz için teşekkürler.

Arkadaşlar bütçemi 10.000 TL'ye kadar çıkartmaya karar verdim başka bir öneriniz varsa alabilirim.

Son düzenleme:
Hocam RTX 4080 Super var ekran kartı olarak o yüzden FHD bir monitöre yönelmek istemiyorum. Öneriniz için teşekkürler.

Arkadaşlar bütçemi 10.000 TL'ye kadar çıkartmaya karar verdim başka bir öneriniz varsa alabilirim.

Şu modele bakabilirsin.

Şu modele bakabilirsin.

Hocam merhaba bende tam bu modele bakıyordum. 2 yıldır curve monitör kullanıyorum ve açıkçası hoşuma da gidiyor. Sizce VA Samsung curve monitörden buna geçmek mantıklı mı? Forumlarda herkes VA'nın çok kötü bir panel olduğundan bahsediyor. Ancak curve monitörlerin neredeyse hepsinde VA kullanılıyor. 1 adet de curve monitör önerirseniz çok sevinirim.

Hocam merhaba bende tam bu modele bakıyordum. 2 yıldır curve monitör kullanıyorum ve açıkçası hoşuma da gidiyor. Sizce VA Samsung curve monitörden buna geçmek mantıklı mı? Forumlarda herkes VA'nın çok kötü bir panel olduğundan bahsediyor. Ancak curve monitörlerin neredeyse hepsinde VA kullanılıyor. 1 adet de curve monitör önerirseniz çok sevinirim.

Bütçe aşarsan oddsey G6 alabilirsin. Kaliteli VA panel alınır. Aşamazsan Dell G2724D alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı