7000 TL'ye akıllı telefon tavsiyesi

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar, 7 bin TL bütçem var. 100-200 üzerine çıkabilirim, sorun değil. Benim kafamda iPhone 11, Huawei P40, Samsung S20 ve Note 10 Plus var yani anlayacağınız bütçe arttıkça seçenek artıyor. Kafam karıştı. Sizce hangisini almalıyım? Kullanım amaçlarım normal günlük kullanım şeklinde, öyle fazladan bir şey yapmıyorum. Oyun vs. pek oynamam telefondan. Zaten tablet, PC ve laptop falan olduğundan sırf telefona yük binmiyor, yük dağılmış oluyor. Bu yüzden beni kafadan 4 sene falan götürebilecek, stabil güncelleme alacak bir telefon istiyorum.

Ben bir süredir iPhone 11 kullanıyorum. İlk telefon alacağım zaman bende iPhone 11 ve Samsung S20 arasında kalmıştım. S20'nin fiyatı ön siparişten çıktıktan sonra zamlandı bir süre sonra düştü falan telefonun fiyatı yerinde duramadı. Bende iPhone 11 alma kararı almıştım normalde Android kullanıyordum ve pişman olmadım aksine mutluyum. Alırken alternatif olarak hiç Huawei ve Xiaomi gibi firmaları listeme eklemedim bence Android alınacaksa bu Samsung olmalı One UI çok güzel çalışıyor.

Iphone 11 en ucuz 7400 TL, eğer alma imkanınız varsa alın. 4 yıl güncelleme de alır, stabil bir cihaz. Android cihazlar 4 yıl Android ana güncellemesi almıyor maalesef. Samsung 3 yıl Android ana güncellemesi veriyor artık.

iPhone 11 en ucuz 7400 TL, eğer alma imkanınız varsa alın. 4 yıl güncelleme de alır, stabil bir cihaz. Android cihazlar 4 yıl Android ana güncellemesi almıyor maalesef. Samsung 3 yıl Android ana güncellemesi veriyor artık.

Yaz veya yılbaşı indirimlerini falan bekleyip öyle yapacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı