semihsns Decapat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 Ben bilgisayar toplamak istiyorum lakin farklı farklı sitelerden gelmesini ailem istemiyor. Tek siteden nasıl alabilirim? Bütçe 7 bin. Monitör olursa güzel olur.
Ben bilgisayar toplamak istiyorum lakin farklı farklı sitelerden gelmesini ailem istemiyor. Tek siteden nasıl alabilirim? Bütçe 7 bin. Monitör olursa güzel olur.
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 758 Çözümler 4 Yer Mersin 22 Ekim 2021 #2 7000'e monitör ile zor biraz.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 22 Ekim 2021 #3 mustafa_ugur_cyln dedi: 7000'e monitör ile zor biraz. Genişletmek için tıkla... Bence de ama 75HZ bulabilir.
mustafa_ugur_cyln dedi: 7000'e monitör ile zor biraz. Genişletmek için tıkla... Bence de ama 75HZ bulabilir.
Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #4 mustafa_ugur_cyln dedi: 7000'e monitör ile zor biraz. Genişletmek için tıkla... Alabilir isterseniz abartmayın. Zoilist dedi: Alabilir isterseniz abartmayın. Genişletmek için tıkla... Biraz kötü olur ama yine bence güzel bir tane toplayabilir. mustafa_ugur_cyln dedi: 7000'e monitör ile zor biraz. Genişletmek için tıkla... PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Dosya Ekleri Screenshot_31.png 115,6 KB · Görüntüleme: 45 Screenshot_32.png 15,2 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleme: 22 Ekim 2021
mustafa_ugur_cyln dedi: 7000'e monitör ile zor biraz. Genişletmek için tıkla... Alabilir isterseniz abartmayın. Zoilist dedi: Alabilir isterseniz abartmayın. Genişletmek için tıkla... Biraz kötü olur ama yine bence güzel bir tane toplayabilir. mustafa_ugur_cyln dedi: 7000'e monitör ile zor biraz. Genişletmek için tıkla... PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 758 Çözümler 4 Yer Mersin 22 Ekim 2021 #5 Zoilist dedi: Alabilir isterseniz abartmayın. Biraz kötü olur ama yine bence güzel bir tane toplayabilir. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... NVIDIA T600 (laptop GPU) bayağı iyi miş. Hocam çok iyi bir sistem elinize sağlık.(!)
Zoilist dedi: Alabilir isterseniz abartmayın. Biraz kötü olur ama yine bence güzel bir tane toplayabilir. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... NVIDIA T600 (laptop GPU) bayağı iyi miş. Hocam çok iyi bir sistem elinize sağlık.(!)
semihsns Decapat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #6 mustafa_ugur_cyln dedi: NVIDIA T600 (laptop GPU) bayağı iyi miş. Hocam çok iyi bir sistem elinize sağlık.(!) Genişletmek için tıkla... Yok hocam Game garajadan 2 kat daha iyi sistem alırım bu ne mirattan öncemi kaldık topladığı sisteme bak? Zoilist dedi: Alabilir isterseniz abartmayın. Biraz kötü olur ama yine bence güzel bir tane toplayabilir. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Dostum Sistem Çok Kötü Bu Fiyata Son düzenleme: 22 Ekim 2021
mustafa_ugur_cyln dedi: NVIDIA T600 (laptop GPU) bayağı iyi miş. Hocam çok iyi bir sistem elinize sağlık.(!) Genişletmek için tıkla... Yok hocam Game garajadan 2 kat daha iyi sistem alırım bu ne mirattan öncemi kaldık topladığı sisteme bak? Zoilist dedi: Alabilir isterseniz abartmayın. Biraz kötü olur ama yine bence güzel bir tane toplayabilir. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Dostum Sistem Çok Kötü Bu Fiyata