7000 TL’ye bilgisayar toplama

Önermem, daha bugün satın alıp iptal ettiğim ile alakalı konusunu açtım. Çok riski bir kasa. Resmen kumar gibi. PSU'su bomba, çok güvensiz. SSD'si kronik sorunlu. Ramleri 3200mhz fakat ana kart 2933mhz. Ayriyeten ana kart 4.0PCle olsa daha iyi bir performans verebilecekken 3.0PCle.

Elbette yine de bu fiyata bu sistem çok uygun gibi görünse de bütün sistemi PSU'ya emanet etmesi çok zor. PSU'dan kaynaklı ana kartı veya bir şekilde ekran kartı zarar görse her parça ayrı ayrı garantili olduğu için garanti dışı oluyor. Bir nevi kasanın garantisini PSU yok ediyor.

Bu fiyata daha iyi bir sistem önerebilir misin? Toplasak 100-200 TL üstüne aynı sistemin iyi PSU'lu halini toplayabiliriz. Hazır sistem olarak bu en mantıklısı PSU değiştirilir bütçe açıldıkça.

Bu fiyata daha iyi bir sistem önerebilir misin? Toplasak 100-200 TL üstüne aynı sistemin iyi PSU'lu halini toplayabiliriz. Hazır sistem olarak bu en mantıklısı PSU değiştirilir bütçe açıldıkça.
Elbette sistem bu devirde bu fiyata çok mantıklı fakat bir o kadar da riski olduğunu belirttim. Arkadaş bütçesini 7000-8000TL arası belirlemiş fakat kasa 8000TL'den başlıyor ve ek masraf da çıkacağı için bütçesini oldukça fazla aşıyor. Ayriyeten işlemci fanının olmadığını da belirtmek isterim. Stok fan da yok. Fan alması da gerekebilir.

Sabah satın aldım ve bu akşam iptal ettim. Bu kasa hakkında ben de bir o kadar kararsız kaldım. İki ucu boyalı değnek. Alırsan da pişmansın almazsan da.

Daha dün 8000 TL di şimdi 12000 TL olmuş şansımı.

Daha dün 8000 TL di şimdi 12000 TL olmuş şansımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…