En fazla 7000₺ olacak şekilde direksiyon seti önerir misiniz? Vites olmasına gerek yok o sonra da alınır. Sıfır almayı düşünüyorum.
Çöp.Kral senin bütçeye göre rampage v902 var- Google Shopping
www.google.com
Haklısın ama bütçede belli yaniÇöp.
WASD kullanmaya devam edip parasını biriktirmesi daha iyi olur.
Bu bütçede 0 çok mantıklı değil 2. elde temiz G29 bulabilirsiniz.
Sarı siteye baktım en düşük 10kdan başlıyor sıfırın vitessiz hali 13K. Hem de o fiyata direksiyon seti bana fazla geliyor.
Çok orta bir bütçede kalmışsınız. 2. el G29'lara yönelmeniz en iyisi gibi. Rampage V902'ler falan çok kötü G29'a göre. Gerek malzeme kalitesi, gerek teknolojisi açıdan.
Çok orta bir bütçede kalmışsınız. 2. el G29'lara yönelmeniz en iyisi gibi. Rampage V902'ler falan çok kötü G29'a göre. Gerek malzeme kalitesi, gerek teknolojisi açıdan.
Yani bence fiyatını çok fazla hak etmeyen bir ürüne yönelme, "Param Güvende" sistemiyle şehir dışından da alabilirsin belki. Tabii karar senin ancak G27 bile Rampage'den daha mutlu edecektir seni. Bildiğim kadarıyla Rampage'i zaten joystick olarak tanımlıyorsun, tek tek tuş atamalarını yapman gerekiyor. Yine devasa bir sorun değil ama sen bilirsin.Bir de benim 1 seneye staj 2 seneye üniversitesi var. O yüzden 2 senelik kullanmak için alsam çok sıkıntı çıkmaz bence Rampage'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.