7000 TL'ye dizi ve oyun için iPad önerisi

TEST LİAN

Centipat
Makaleler
1
Merhaba, ara ara dizi izlemek oyun oynamak veya ufak çaplı şeyler yapmak için arıyorum.
Şu an bütçem en en maximum 7 bin lira. İkinci el iPad Air 4 falan baktım da az bulabildim maalesef. Acaba öneriniz var mı?
Bu paraya sıfır düşük modeller de alabilirim ama almışken 2. el de olsa temiz ve yeni modellerden birisi olsun kalın kalın çerçeveleri küçük ekran boyutu büyük orantısız çerçeveleri olmasından nefret ediyorum.
Bu arada bildiğiniz 2.el ilan, veya herhangi platformda satış ilanı varsa linkini çekinmeden atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad 10 düşünebilirsiniz 0 olarak neredeyse bütün özellikleri iPad Air 4 ile aynı tabii bütçeye uymuyor maalesef.

iPad 10 düşünebilirsiniz 0 olarak neredeyse bütün özellikleri iPad Air 4 ile aynı tabii bütçeye uymuyor maalesef.

Aralarında 9. nesil ile pek fark göremedim ben kamera dışında hocam ya değmez gibi sanki 10. nesil için :/

Çok teşekkürler. Değerlendireceğim. Pozitif teknoloji güvenilir mi?

Çok teşekkürler. Değerlendireceğim. Pozitif teknoloji güvenilir mi?

Güvenilir tabii ki. Apple'ın kendi sitesi. Fakat cihazı bu fiyattan alabilmek için bir üniversite öğrencisinin öğrenci belgesine ihtiyaç var. Zaten eğitim indirimi adı altında satılıyor cihazlar.

Güvenilir tabii ki. Apple'ın kendi sitesi. Fakat cihazı bu fiyattan alabilmek için bir üniversite öğrencisinin öğrenci belgesine ihtiyaç var. Zaten eğitim indirimi adı altında satılıyor cihazlar.

Üniversiteliyim zaten hocam yazılım okuyorum. Öğrenci kimliğimde de yazıyor teyit ettirebilirim yani.

Hocam bütçeyi arttırdım ve dediğiniz gibi iPad 10. nesil aldım. Orta tuşu olmaması benim için bayağı artı bir noktaydı teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Hocam gerçekten bunu dediğim için çok özür dilerim ama hazır o kadar gitmişken ben olsam gerekirse kredi çekip 3200 daha koyar Air 5 alırdım. M1 işlemci A14'e toz yutturuyor. Doğru iPad 10'u öneren bendim ama bütçenizi bu kadar aşabileceğinizi tahmin etmemiştim. Neyse... 14 gün cayma hakkınız devam ediyor nasıl olsa...

Bende air 5'in üstüne 2.000.000tl daha koyar ev alırdım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…