Monster olarak abra a5 v15.1.1 gözüme çarptı nasıl sence ?Monster serilerine bakmanı tavsiye ederim bu konuda gerçekten çok iyiler o bütçe ile uzun ömürlü f/p bir gaming laptop alabilirsin.
Çok teşekkür ederim lenovo iyiymiş.Mantıklı bir tercih olabilir.Lenovo IdeaPad L340 Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD Fiyatı
Lenovo IdeaPad L340 Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
1650ti %20 daha güçlü diye biliyorum, işletim sistemi sorun olmazsa bence bu modeli kaçırmayın;
Dell G315 Intel Core i7 9750H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1660Ti Fiyatı
Dell G315 Intel Core i7 9750H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1660Ti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HP-Pavilion serisi.7.000 TL'ye kadar oyunlarda yüksek FPS alabileceğim fiyat/performans canavarına ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Onun için ısınma sorunu var diyorlardı ama doğrumu bilmiyorum.HP-Pavilion serisi.
Bilgisayara sahibim ve öyle bir sorun yaşamadım.Onun için ısınma sorunu var diyorlardı ama doğrumu bilmiyorum.
normalde toplayacaktım ama üniversite dolayısıyla şehir değiştireceğimden sıkıntı olacak o yüzden dizüstü tercihim.Msi da önerdiğin model varmı ?Benim tercihim toplama ama dizüstü diyorsan msi veya monster al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.