7000 TL'ye GTX 1660S sistem alınır mı?

wtaygr

Decapat
Daha fazla  
GTX 1660 Super.
16 GB RAM.
i7 4.nesil islemci.
256 GB SSD.
Anakart da Casper sanirim. Toplama kasa 7kya veriyor adam. Sizce parasını hak eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
7K etmez. Tek tek kendin toplasan daha iyi bir kasa çıkarırsın.

Berbat işlemci ve anakart alınmaz.

Şöyle adam garantisini veriyor ilk 3ay herhangi bir sorun olursa vs parça değişimi yapwriz die 2.el bir sistem aynı sistemle RDR2 orta grafiklerde oynadığını söylüyordu

7K etmez. Tek tek kendin toplasan daha iyi bir kasa çıkarırsın.
Harbi mi diyorsun ya adama söyledik topladı adam kasayı

Harbi mi diyorsun ya adama söyledik topladı adam kasayı
Kendine kâr da koydu büyük ihtimalle. Bulunduğun çevrede 2.el sistemlere de bakabilirsin. 7K ya DDR3 sistem almak pek mantıklı değil. Sistemdeki kart güzel ama gerisi iyi değil.

Kendine kâr da koydu büyük ihtimalle. Bulunduğun çevrede 2.el sistemlere de bakabilirsin. 7K ya DDR3 sistem almak pek mantıklı değil. Sistemdeki kart güzel ama gerisi iyi değil.

Ya şöyle uzun süredir bakıyoruz ve bunu bulabildik ayrıyeten sistem toplamak da istemiyorum çünkü daha önce topladık kartı yaktık uğraşmak istemedik açmaz mı ki RDR2 vs

Ya şöyle uzun süredir bakıyoruz ve bunu bulabildik ayrıyeten sistem toplamak da istemiyorum çünkü daha önce topladık kartı yaktık uğraşmak istemedik açmaz mı ki RDR2 vs
Açar açmasına da hak ettiği fiyat o değil. AM4 sistem bulurdun o paraya.

Açar açmasına da hak ettiği fiyat o değil. AM4 sistem bulurdun o paraya.

Hocam rahatsız ediyorum lütfen bağışlayın ucundan bir 2 3K daha toplasam 2 3 aya bu işlemciyi satip daha iyi bir işlemci almak mı daha mantıklı yoksa daha iyi bir anakart almak mı?

Hocam rahatsız ediyorum lütfen bağışlayın ucundan bir 2 3K daha toplasam 2 3 aya bu işlemciyi satip daha iyi bir işlemci almak mı daha mantıklı yoksa daha iyi bir anakart almak mı?
Hocam o sistemi almayıp 10K ya sahibinden - letgo da falan en kötü Ryzen 5 3600 - 5500 RTX 2060/RX6600 sistem bulursun.

Hocam o sistemi almayıp 10K ya sahibinden - Letgo'da falan en kötü Ryzen 5 3600 - 5500 RTX 2060/RX6600 sistem bulursun.

Adam sistemi topladı kaç gündür daelıyor pedere söyledim ama babam pek uğraşmayı seven bir insan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…