Madem bilmiyorsun atlama o zaman dönem kötü RX 560 ekran kartlı sistem mi toplanır APU üzermiş nerede üzüyor R3 2200G ise üzer ama bu bütçede güçlü APU olur.
Neyi güzel anlamadım R5 3400G APU bile biraz daha güçlü.
Bana bugün bu bilgisayar önerildi sizce ne yapmalıyım, Teknobiyotik GameGaraj İncehesap, Hepsiburada'dan hazır sistem önerir misiniz ve özelleştirir misiniz maksimum bütçem monitör dahil 8, 8.5k
Bana bugün bu bilgisayar önerildi sizce ne yapmalıyım, Teknobiyotik GameGaraj İncehesap, Hepsiburada'dan hazır sistem önerir misiniz ve özelleştirir misiniz maksimum bütçem monitör dahil 8, 8.5k
Ekran fiyatları malumunuz çok arttı yeni sistem alacaklarda sıkıştı bu yüzden şimdilik APU alınabilir daha sonrada ekran kartı takılabilir hazırsanız başlayalım. İlk sistem GameGaraj'dan indirimde olup 2 gün sonra bitecek! 3000TL bütçe ile...
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.689,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!