7000 TL'ye I5 8600K ve GTX 1070 TI'lı PC Toplama

yigitorneek

Hectopat
İ5 8600K ve GTX 1070 Ti içeren bir sistem toplamak istiyorum. 1080p'de kullanacağım. Bütçem, monitör hariç 7000-7500 civarı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'da KDV indirimi varmış. Kasayı kendiniz toplayabilecekseniz, değerlendirmeye çalışın. Hatta bütçe iyi ayarlanacak olduktan sonra, montajını ücreti karşılığında işinin ehli ve güvenilir birine de yaptırabilirsiniz.

Hepsiburada'da KDV indirimi varmış. Kasayı kendiniz toplayabilecekseniz, değerlendirmeye çalışın. Hatta bütçe iyi ayarlanacak olduktan sonra, montajını ücreti karşılığında işinin ehli ve güvenilir birine de yaptırabilirsiniz.
Yardımcı olursan çok sevinirim hocam. GTX 1080 ARMOR ve i5 8600k+ASRock Z370M Pro ve gamepower gpr27c144 düşündüm. Yaklaşık değerleri 6.500 ediyor sen ne dersin? Montaj vs hiç problem değil.

Intel tarafina cok hakim degilim maalesef. Is guc yuzunden de pek bakamiyorum diyecektim ama dayanamayıp biraz baktım, bir yerden sonra seçimlerime güvenemiyorum.
Birde salim kafayla bakmak lazım, donanımları sepete ekleyince fark ettim ki KDV indirimine dahil olmayanlar var. Bazı ürünler sepete eklendiğinde indirim bitiş günü yazarken bazılarında yazmıyor. Sanıyorum bu detaya dikkat etmek gerekecek yoksa bir yandan kazanılırken bir yandan zarar edilebilir.
İntel tarafında Hepsiburada' nın indiriminden faydalanacak şekilde @Pantheon imdadına yetişecek ve umuyorum alabileceğinin en iyisini toplayacaktır. Bende yazışmaları takip etmeye çalışacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı